millers Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 (edited) Sveiki... Kā es varētu panākti to lai varētu atspēlēt vairākus video ... Piemēram : man vienā mapē stāv visi video failu un ir izveidots php fails kurā viņi tiks atspēlēti bet lai vienakrši uzspiežot uz video adreses piemēram video.php?video=1 atverās video fails ar nosaukumu 1.avi kko šadu .. vai nenāktos visu laiku taisīt html failus kurs satur 1 video tikai ... cerams jūs sapratāt ja nē tad jautājumu meiģināšu atbildēt vell skaidrāk ... ā un vell 1 jautājums ko nozīme utf-8 un utf-8 without BOM jo kad uzlieku vienkārši utf-8 rādās garumzīmes bet kad uzlieku uft-8 without BOM radās heroglifi .. Edited August 15, 2008 by millers Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Tu vienā failā visus video gribi salikt vai kā? Par utf-8 bom vari palasīt šeit: http://php.lv/f/index.php?showtopic=7294 Link to comment Share on other sites More sharing options...
millers Posted August 15, 2008 Author Report Share Posted August 15, 2008 es velos vienkarsi piemeram taka draugos lai nenaktos visu laiku taisiit jaunu html failu un ievot video vinja lai atspelet 1 video es velos lai vienkarsi viena mape staav mani visi video failu un piemeram es izveidoju jaunu linku <a href="video.php?id=1" > video 1</a> un ja uzspiez uz ta link atver video failu ar nosaukumu 1 un ja tiek izveidots jauns links ar id=2 tad tiek atverts video fails ar nosaukumu 2 ...un ver tiesi tani pasa logā kura tika verts video 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Kautkā neskaidri tu izsakies... Ja nezināji - pieturzīmes (t.i. punkts un komats) ievērojami atvielgo uzrakstītā teksta saprašanu. Un nezinu kā ir draugos. Bet izklausās, ka pats jau zini kā taisīt - tieši tā arī taisi to <a href.. linku un rādi attiecīgo video pēc kārtas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Viņš laikam grib zināt kā lai uztasia to video.php?video=1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
millers Posted August 15, 2008 Author Report Share Posted August 15, 2008 nē es vēlos uzināt kā lai panāk to kad ja tiek uzrādīts links id=1 viņjs atpazīst to kad ir nepieciešams atspēlēt video ar nosaukumu 1.avi , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 links id=1 viņjs atpazīst to kad ir nepieciešams atspēlēt video ar nosaukumu 1.avi , $aa=$_GET[id]; $video="$aa.avi"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Tie ir php pamati - $_GET asociatīvais masīvs: echo $_GET['id'] . ".avi"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
millers Posted August 15, 2008 Author Report Share Posted August 15, 2008 (edited) meiģināšu kko izdarīt ar jūsu padomiem .. liels paldies .. āāā un kā lai es dabonu to kad viņš velk tos video failus tieši no noteiktas mapes piemēram videofaili Edited August 15, 2008 by millers Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 echo videofaili/" . $_GET[id]".avi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentiums Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 echo videofaili/" . $_GET[id]".avi iemacies php sintaksi Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Vakar tik sāku mācīties ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
millers Posted August 17, 2008 Author Report Share Posted August 17, 2008 es zinu kad te ir nepareizs kods bet varetu kads uzrakstiit pareizi ... echo "video/'.$_GET[id].'avi"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 šitā vai tad nebūš echo "video/" . $_GET[id] . ".avi"; ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentiums Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 echo "video/".$_GET['id'].".avi"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts