KarlisBa Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 (edited) Jājautā pēc palīdzības šovakar a nē jau šorīt atkal. :) Situācija tāda, ka mainīgais. $cipars = ($variacija - 1); mainīgais "$variacija" var būt jeb kāds skaitlis. un ir otra aile. $cipars+1 tā vairs nav saskaitīšana, bet informācija, kas parādas lapā caur echo. Tagad caur formu informācija tiek padota uz otru failu doma tāda, ka parāda kādu skaitli + 1 un tas ir formā jāieraksta un otrā failā vajadzētu, lai salīdzinātu gan "$cipars+1" tagad "$cipars" kā skaitli ņemsim "4" un + 1 = 5 un vajag, lai salīdzina vai šāds pats skaitlis ir bijis formā šinī gadījumā 5. nu puse man ir :) $skaitlis = // šis iztrūkst... $forma = $_POST['skaitlis']; if ($skaitlis == $forma) { echo "bla bla bla"; } else { echo "trādi rīdi"; } Kā tagad padot "$skaitlis" to informāciju, ko iepriekšējā failā saturēja $cipars = ($variacija - 1); ? Edited August 13, 2008 by shalonik Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Nevar īsti saprast. formas hidden lauks? cookie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlisBa Posted August 13, 2008 Author Report Share Posted August 13, 2008 (edited) Man likās diezgan labi paskaidroju. Nu es nezmaz nezinu kā savādāk paskaidrot. Izlasīji visu? Īsi sakot vajag salīdzināt vai no formas padotais skaitlis ir vienāds ar to skaitli, ko satur "$cipars" mainīgais iepriekšējā failā! Tagad var saprast? Tas "$cipars" ir vajadzīgs, jo viņš ne vienmēr nē viņas nekad nav vienāds. tur var būt jebkāds skaitlis. Edited August 13, 2008 by shalonik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 (edited) Hidden lauks, jā - visvieglākais. Var jau arī DB glabāt pēc sesijas id, piemēram. Atkarībā no tā, vai tas ir slēpjams, vai nav. Un nākamreiz raksti latviski. Edited August 13, 2008 by Kavacky Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 shalonik, tavā skaidrojumā var kaklu nolauzt.. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlisBa Posted August 15, 2008 Author Report Share Posted August 15, 2008 (edited) A man patīk lauzt kaklus. :) Labi, laikam 1. naktī nav, ko programmēt. :) Edited August 15, 2008 by shalonik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Tikai, ja ir viens naktī un tā ir jau ceturtā diena nonstopā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 (edited) if ( $formas_skaitlis == $cipars) echo Tu uzminēji pareizo skatili; else echo "Nekas nav pareizi tu bot!" p.s. Tu tā biji domājis? Es ar tā papusei tik sapratu! Edited August 19, 2008 by waplet Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlisBa Posted August 19, 2008 Author Report Share Posted August 19, 2008 (edited) Uj cik ģeniāli waplet tagad visi apbrīnosim tavu ģenialitāti. Lai gan šī problēma tka atrisināta jau pēc Kavacky posta. Tomēr paldies par tavu viss ģeniālo postu! Edited August 19, 2008 by shalonik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts