Artenis Posted August 12, 2008 Report Posted August 12, 2008 (edited) Caur fckeditor ievadīts teksts man sameta pie rindkopām šitos simbolus!!! Kā no tiem atbrīvoties? & nbsp; &nb sp; Edited August 12, 2008 by Artenis
blackhalt Posted August 12, 2008 Report Posted August 12, 2008 Rediģē fckeditor JS kodu vai ar PHP repleiso pret tuksumiem ' '.
Grey_Wolf Posted August 12, 2008 Report Posted August 12, 2008 vispar tas ir standarta atstarpes simbols ... un diezgan logjiski ka editors ieliek tik atstarpes cik esi ievadijis , jo savadak brauzeris attelotu tikai vienu atstarpi (iznjemot gadijumus ja lieto <pre> tagu )
Artenis Posted August 12, 2008 Author Report Posted August 12, 2008 Nu tas jaubūtu, jauki, ja viņš man arī nepublicētu tos &nbps... str_replace paņēmu šito, feini nonāca šis tas nost, bet uzradās šitādi: amp am pnb sp vēl kāds variants?! Vai vismaz izdarīt tā, lai tie &nbps arī darbojas, nevis kā teksts uzrādas...
Mikijs Posted August 12, 2008 Report Posted August 12, 2008 sajuta tada itka butu palaidis htmlspecialchars pa visu lapu .. :/
Mikijs Posted August 12, 2008 Report Posted August 12, 2008 man vienreiz bija kkas lidzigs bet tas vairak attiecas uz ienakoso epastu.. tad es izmantoju sekojosu funkciju function nhtml($html) { $html=str_replace(":amp", "", $html); $html=str_replace(";amp", "", $html); return $html; } $html=nhtml($html); bija problema ar to ka radija >amp; un >:amp; tada veida shiftus..
Artenis Posted August 13, 2008 Author Report Posted August 13, 2008 Palietošu arī to tavu funkciju, kaut kā aizdabūju visus nevēlemos krāmus, jācer, tik, ka neizgudrosies jauni! :)... Paldies! :)
Recommended Posts