Artenis Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 (edited) Caur fckeditor ievadīts teksts man sameta pie rindkopām šitos simbolus!!! Kā no tiem atbrīvoties? & nbsp; &nb sp; Edited August 12, 2008 by Artenis Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Rediģē fckeditor JS kodu vai ar PHP repleiso pret tuksumiem ' '. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 vispar tas ir standarta atstarpes simbols ... un diezgan logjiski ka editors ieliek tik atstarpes cik esi ievadijis , jo savadak brauzeris attelotu tikai vienu atstarpi (iznjemot gadijumus ja lieto <pre> tagu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artenis Posted August 12, 2008 Author Report Share Posted August 12, 2008 Nu tas jaubūtu, jauki, ja viņš man arī nepublicētu tos &nbps... str_replace paņēmu šito, feini nonāca šis tas nost, bet uzradās šitādi: amp am pnb sp vēl kāds variants?! Vai vismaz izdarīt tā, lai tie &nbps arī darbojas, nevis kā teksts uzrādas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 sajuta tada itka butu palaidis htmlspecialchars pa visu lapu .. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artenis Posted August 12, 2008 Author Report Share Posted August 12, 2008 It kā jau nē! hmm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 man vienreiz bija kkas lidzigs bet tas vairak attiecas uz ienakoso epastu.. tad es izmantoju sekojosu funkciju function nhtml($html) { $html=str_replace(":amp", "", $html); $html=str_replace(";amp", "", $html); return $html; } $html=nhtml($html); bija problema ar to ka radija >amp; un >:amp; tada veida shiftus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artenis Posted August 13, 2008 Author Report Share Posted August 13, 2008 Palietošu arī to tavu funkciju, kaut kā aizdabūju visus nevēlemos krāmus, jācer, tik, ka neizgudrosies jauni! :)... Paldies! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts