millers Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 No topic title noteikti neko nesapratat bet es nezinu ka lai to pareizi pasaki ir lieta tada man ir sads script http://paste.php.lv/7744?lang=php tatad ta tur kur ir aler man nepieciesams tani texta ieklauti linku uz noteikumiem bet es nez ka to lai panaak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 alert'ā gribi linku? To nevarēs. Alerts rāda tikai vienkāršu tekstu. Tev jātaisa jauns html fails, kurā ielikt linku. Un šo html failu rādi ar window.open fju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
indoom Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Var jau pēc tā alert ielikt to noteikumi(); funkciju, kas jau tev tur ir, lai atver to popupu automātiski, pēc alert aizvēršanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 noteikumus nevis kaut kādā popupā, kurš veras no alerta, bet tajā pašā lapā, kaut vai iframē blakus čekboxim ieliec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NBS Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 Var to izdarīt arī šādā veidā. Tev pat to funkciju vairs nevajadzēs. <script language=JavaScript> /* function noteikumi() { window.open('noteikumi.htm','jav','width=300,height=200,resizable=no'); } */ function checkCheckBox(f) { if (f.agree.checked == false ) { var answer = confirm("Lasisiet noteikumus?"); if (!answer) { alert('Ludzu Izlasiet Noteikumus Lai Registraciju Pabeigtu. Noteikumus Lasam '); } return false; } else { window.open('noteikumi.htm','jav','width=300,height=200,resizable=no'); return true; } </SCRIPT> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts