Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Posted

Tātad ir viens forms un dažādi input lauku ar datubāzē vienāiem row nosaukumiem.

Doma tāda:

<input name="nosaukums[1] type="text"> <input type="checkbox" name="akt[1]"> <select name="pozicija[1]"><option value="1">1</option><option value=2">2</option></select>
<input name="nosaukums[2] type="text"> <input type="checkbox" name="akt[2]"> <select name="pozicija[2]"><option value="1">1</option><option value=2">2</option></select>
<input name="nosaukums[3] type="text"> <input type="checkbox" name="akt[3]"> <select name="pozicija[3]"><option value="1">1</option><option value=2">2</option></select>

Tie inputi vēl nāks klāt utt, tā kā statiski trīs nebūs, bet doma tāda, ka kaut kā nespēju iebraukt to kā, lai ar to vienu submit pogu - UPDEITOJU konkrēās datubāzes...

Iepriekš paldies.

Posted

tu mani nesaprati.

ja būtu pa vienām tām sadaļām jāupdeito tad ok, nekāu problēmu.

Bet tur man viena submit poga ir uz šajā piemērā 3 dažādu nosaukumu input laukiem.

Kā nospiežot to pogu varu panākt ka visus tos nosaukums[1]nosaukums[2]...akt[1]akt[2]... updeitos viena tabulā, konkrētai id, kurā katrs atrodas? Ar foreach laikam nesanāks?

Posted

foreach($_POST['akt'] as $item) {
 // daram kaut ko $_POST['pozicija'][$item]
}

tu mani nesaprati.

e? Nebija jau ko saprast. Nebija normāli noformulēts jautājums.

Posted (edited)

neko sliktu nedomāju, tik tā nomurminaju. :) peace!

foreach($_POST['nosaukums']  as $vert) {
mysql_query("UPDATE $tb2 SET nosaukums='".$_POST['nosaukums'][$vert]."' WHERE id='".$_POST['id'][$vert]."' ");
}

Kur vaina??

Edited by Artenis
  • Create New...