xfr33 Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Sveiki! Es uzliku apache, bet izrādas ka tam nav webmails! Ir kāda programma, kas aizvieto web mailu vai arī caur kuru var aizsūtīt ziņu, kas tiek ierakstīta formā? Paldies jau iepriekš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Nav tāds "webmails" tādā kontekstā kā tu domā. Tev vienkārši pareizi ir jāsakonfigurē PHP. Sameklē php.ini failu un atrodi SMTP uzstādījumus. Norādi ejošu SMTP serveri un visam vajadzētu aiziet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted July 21, 2008 Author Report Share Posted July 21, 2008 un kur to serveri precīzi var atrast? tjip man ir tā forma uz kuras uzpiežot pogu aiziet uz send.php. nekur nav rakstits servera nosaukums. kur varētu to atrast? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Es taču tikko teicu, ka jālabo tas ir iekš php.ini faila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted July 21, 2008 Author Report Share Posted July 21, 2008 to es sapratu! atradu arī kurā vietā labot, bet ir daži jautājumi: 1kārt: kā es varu precīzi uzzināt ko rakstīt localhost vietā? 2kārt: tas ports lai paliek 25 vai arī mainīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted July 21, 2008 Author Report Share Posted July 21, 2008 ini_set() kas tas ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 (edited) Ports, visticamāk nebūs jāmaina. localhost vietā jāraksta tev pieejamais SMTP serveris. Tev uz datora ir kaut kāds meilklients ? Paskaties tajā, kādu tas izmanto. Ja nevari atrast, tad uzjautā savam ISP kādu SMTP vari izmantot. Es nešaubos, ka ir arī kaut kādi publiskie SMTP, bet es par tādiem neko nezinu. PS. php.net/ini_set ? Edited July 21, 2008 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted July 21, 2008 Author Report Share Posted July 21, 2008 nu man uz datora ir klients. mail.livas.lv šis ir tas kas jāraksta localhost vietā? ja nemaldos tas tā ir :) bet tad man ir jautājums. man tajā send.php ir rakstīta adrese uz kuru sūtīt. tai adresei nevajag būt tādai pašai kā mans tas epasts ar to mail.livas.lv serveri? un ja teiksim tur sūtas uz inbox.lv tad nevajag dabūt inbox.lv servera adresi? kļūda kas rakstās Warning: mail() [function.mail]: Failed to connect to mailserver at "localhost" port 25, verify your "SMTP" and "smtp_port" setting in php.ini or use ini_set() in C:\WEB\htdocs\send.php on line 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted July 21, 2008 Author Report Share Posted July 21, 2008 Failed to connect to mailserver at "localhost" port 25 nomainīju uz to mail.livas.lv bet tas localhost kļūdas aprakstā nemainas!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Pārstartē apache ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 bet tad man ir jautājums. man tajā send.php ir rakstīta adrese uz kuru sūtīt. tai adresei nevajag būt tādai pašai kā mans tas epasts ar to mail.livas.lv serveri?un ja teiksim tur sūtas uz inbox.lv tad nevajag dabūt inbox.lv servera adresi? Nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted July 21, 2008 Author Report Share Posted July 21, 2008 bļin... paldies aleksej :D bet tagad mainās tikai kļūdas apraksts :) Warning: mail() [function.mail]: SMTP server response: 501 <daniels>: sender address must contain a domain in C:\WEB\htdocs\send.php on line 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Nepareizus parametrus padod mail() funkcijai. php.net/mail Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted July 21, 2008 Author Report Share Posted July 21, 2008 tātad man kaut kas send.php ir jāmaina?? bet pirmīt kad bija uz cita servera bija viss ok :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Jā, tur kur ir tiek izsaukta mail() funkcija. Tur jāmaina. Uz cita servera droši vien izmantoji citu SMTP, kas bija "vaļīgāks" noteikumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts