Mikijs Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Sveiki - Gribētos zināt vai ir tāda iespēja ka var modelēt izmantojot PHP ? Tātad iedomājamies ka mums ir bilde http://bildez.lv/bildes/rastaman/lfs/orig/1190676312.jpg un to bildi pārvērš šādā modelī http://bildez.lv/bildes/rastaman/lfs/1190502861.jpg es varu iedomāties ka tas ir nereāli liels darbs.. bet varbūt variet dot kādus padomus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Teorētiski šim mērķim var izmantot arī PHP. Praktiski - tas būtu kā ar skrūvgriezi mēģināt sazāģēt sliedi. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 (edited) manupraat no jpeg`iem to nevar izdariit ... kaa tu zinaasi ka taa ir haube vai taas ir durvis .... ? neefektiivu resursu izmantoshana ... Edited July 17, 2008 by Klez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted July 17, 2008 Author Report Share Posted July 17, 2008 bet varētu likt cilvēkiem likt PNG ieksa un tad es dotu download veidā jpgu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 ar png arii nekas nemainiisies .... tur vajag taadu formaatu kur var pierakstiit, ka shitaa detalja ir durvis, shitaa riepa .... un detaljaam jaabuut nodaliitaam ... tad var meeginaat lipinaat kopaa ... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Nē, nu var būt arī šādi - šis ir skins, kas tad nu tiks lipināts 3d modelim virsū.... Bet nu ar PHP to darīt galīgi nebūtu racionāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted July 17, 2008 Author Report Share Posted July 17, 2008 (edited) Ne nu faktiski ir ta ka cilveks uploado vinjs ievada auto nosaukumu un ir kaut kadi 28 autinji laikam tatad 28 variacijas un man butu izveidotas tas variacijas un automatiski attiecigi vinja izvelei no bildes njemtu un liktu kopa .. ja butu nepareizs auto nosaukums ar cita auto bildi.. nu tad mes pasi saprotam ka autinjs butu baigi smux ;) bet mani vairak interese ta dala ka tiesi to medeli uztaisit. Edited July 17, 2008 by Mikijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 tad jau labaak lai izveelas kraasu, formu un visu paareejo un nokraaso gatavu modeli, vai modelim nomaina detaljas ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 lai pārzāģētu sliedi ar skrūvgriezni, būs nepieciešami vairāki skrūvgrieži, vairāki gadi un vairāki cilvēku resursi. ko tu domā ar uzmodelēt? tipa renderēt 3d bildes? priekš tam jau ir 3ds max, maya un citi zvēri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted July 17, 2008 Author Report Share Posted July 17, 2008 bet nju tas jau butu modela generetajs.. tur kaut nezinu :/ bac: D man vaig no bildes salikt modelii man ir C++ veida izveidots.. bet nu weba C++ nevaru likt Link to comment Share on other sites More sharing options...
PheliX Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Mikij, met mieru to tu toč neuztaisīsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 tad jau labaak lai izveelas kraasu, formu un visu paareejo un nokraaso gatavu modeli, vai modelim nomaina detaljas ... tu gribēji teikt - ērtāk, nevis labāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted July 17, 2008 Author Report Share Posted July 17, 2008 doh :D .. Skaidroju velreiz.. ir bilde http://bildez.lv/bildes/rastaman/lfs/orig/1190676312.jpg visas sis bildes ir vienados izmeros.. tatad mes panjemam so bildi izvelamies modeli (to kuru definejis lietotajs) un modelejam pec ta principa tatad graizam, lokam, spridzinam to bildi tā lai sanāk modelītis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 es iedomājos, ka tā ir spēle un tur vajag nomainīt skinu ar php. ja tā, tad elementāri. vienkārši upload fails jāsaglabā kaut kādā modeļu/textūru etc folderī un viss. tik tāds sīkums kā visiem spēlētājiem vienlaicīgi to nomainīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted July 17, 2008 Author Report Share Posted July 17, 2008 Mikij, met mieru to tu toč neuztaisīsi es to uz C++ jau uztaisiju arī ar ļoti lielu darbu, bet tā bija skice un ar loti daudz futures.. bet uz PHP :/ gruti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts