xfr33 Posted July 16, 2008 Author Report Share Posted July 16, 2008 ā un par to trešo punktu Un tad iekš tās otrās formas $_POST['name'] vietā $_SESSION['name']. tad sanāks tā if (isset($_POST['name'])) { $_SESSION['name'] = $_SESSION['name']; } ir pareizi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 eh.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted July 16, 2008 Author Report Share Posted July 16, 2008 setcookie("user", $username, time()+604800); es ierakstu nosaukumu, ierakstu $name, ierakstu laiku. Kā viņš man kko parādīs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Paskatījies to gūgles linku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted July 16, 2008 Author Report Share Posted July 16, 2008 aha es tgd lasu... setcookie ("user", "Bob123", time()+604800); /* Isn't that better? */ echo("Welcome to my page...a cookie has been created on your computer.<p>" . "Don't worry, I don't know your address, or your name.") vēl ir tāds! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentiums Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 vaiiija Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted July 16, 2008 Author Report Share Posted July 16, 2008 pentium kas tad? vari kā palīdzēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasisppr Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Nja xfr33, palasijos tavus PHP piedzīvojumus. Mans ieteikums, pirms sāc ko jēdzīgu/nopietnu programmēt, palasi kaut kādu grāmatu vai plīdz kādu gudrāku tev izstastīt neskaidrās lietas. Jo tavas pieļautās kļūdas ir diezgan vienkāršas(pat sintaktiskas) un tev šķiet tomēr nav īstas nojēga par dažiem PHP programēšanas pamatprincipiem. Vienkārši var apnikt tev bakstīt katrā nāmajā sekojošajā kodā ar pirkstu, kur tu pielaid kļūdas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted July 16, 2008 Author Report Share Posted July 16, 2008 kasisppr ir internetā ievadīta grāmata par php latviešu valodā pat, bet tajā nekas daudz nebija. un angļu valodā arī lasu. bet kamēr nezinu daudz ko tikmēr sanāk daudz kļūdas. bet es jau cenšos.... :( vismaz cilvēki atbalsta un cenšas skaidrot. protams es jau viņiem kā lai to saka jau ZB bet nu kam negadās :D un par tiem cookies kamēr izgāju pusdienās kko izdomāju pamēģināt. varbūt aizies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted July 16, 2008 Author Report Share Posted July 16, 2008 cookijos kur ir tas echo var ielikt $name, kas ir iepriekšējā lapā text laukā bijis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts