Jump to content
php.lv forumi

Par LATVISKU LATVIJU!


Gstyle

Recommended Posts

Sveiciens! Ļoti ceru, ka piekritīsi piedalīties interneta akcijā „Sargi savu valodu”, kuras ietvaros tiks virtuāli vākti paraksti par to, lai valsts finansētajās skolās mācības jau no pirmās klases notiktu tikai valsts valodā. Akcija simboliski sāksies 17. jūnijā (otrdiena) – Latvijas okupācijas gadadienā. Tevi lūdzu izdarīt divas lietas:

1. Ieiet lapā WWW.SARGIVALODU.LV (no 17. jūnija) un parakstīties,

2. aizsūtīt šo ziņu arī citiem!

Jau iepriekš saku paldies! Varbūt kopā izdosies spert vienu mazu, bet nozīmīgu soli pretim latviskākai Latvijai. Un šoreiz tas tiešām ir vienkārši."

Link to comment
Share on other sites

Ta ir iespeja padarit Latviju tadu, kadu to redzet velejusies musu senci un tagad velamies ari mes.
 

nezinu ko tavi senchi velejas, bet mani senchi tadu nakotni nevelejas redzet, taja skaita ari es. Jus pieminat tadu vardu senchi, da puse no jums pat savus vectevus nezina vai negrib zinat. 

 

ja jums nepatik svesvaloda, tad aizliedziet stradat apkalpojosas sferas latviesu valodas nezinatajiem, uzlieciet stingrakus eksamenus valsts valodas parbaude. Bet ne jau atspeleties uz berniem, kuriem jamokas. nejau ta vini vainigi, ka vecaki viniem nav iemacijusi valsts valodu. Ta darit ir zemiski. Piemeram krievu skolas pasas pa sevi taisas ciet un tas ir tikai laika jautajums.

 

es esmu pret sitam akcijam, un ja butu laiks, tad uz kadu streiku ari aizietu.

 

vispar man nepatik, ka krievi var macities dzimtaja valoda, bet mani brali latgali no nevar darit.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...