hEiti Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 (edited) <a href="direktorija/fails.php?darbiba=1">Darbibas poga </a> Shis te stav iexa tabula <td></td> a pirms vinja ir php skritpts kas nosaka izveleto portala valodu.. un tad es gribu panakt lai ir <a href="direktorija/{$lang}/fails.php?darbiba=1">.... bet problema taja kad aiz ta koda itka beidzas php ?> un tad tas {$lang} parliek ka texts nevis ka mainiga vertiba vai ir kadas idejas par to ? varbut man vajag vnk to tabulu visu ka <? php ? Paldies problema atrisinajas :) Edited June 16, 2008 by hEiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 <a href="direktorija/<?php echo $lang; ?>/fails.php?darbiba=1"> Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEiti Posted June 16, 2008 Author Report Share Posted June 16, 2008 andrisp Liels paldies skatos tu man ka paligs.. uz vieiem jautajumiem pagaidam esi izpalidzejis ;) zhetons tev un cepums ari ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts