Gacha Posted April 24, 2004 Author Report Share Posted April 24, 2004 Nu es beidzot esmu uz linuxa. Uzliku Linux-Gentoo. Un man tas tīri labi patīk, it īpaši pakotņu sistēma. Bet instalējot gan ir mazliet japamocās :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 24, 2004 Report Share Posted April 24, 2004 Nu apsveicu ar migrāciju no "the dark side" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatalis Posted April 24, 2004 Report Share Posted April 24, 2004 Drīzāk uz, nevis no. Pievienojās tumšajai, ciematus izlaupošajai izvarotāju un laupītāju - *nixistu - ordai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacha Posted April 24, 2004 Author Report Share Posted April 24, 2004 Nezinaju, ka mainot OS es mainīšu ticību :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatalis Posted April 24, 2004 Report Share Posted April 24, 2004 Precīzāk, kļūsi par bezdievi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntiXakep Posted April 25, 2004 Report Share Posted April 25, 2004 man linux mandrake 10 un win xp uz viena kompja ja vajag windu sezu taja ja vajag kaut ko linuxa sezu linuxa :D daudz labak neka tikai kad linux viens pats vai windows viens pats :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacha Posted April 26, 2004 Author Report Share Posted April 26, 2004 Es arī domaju drīzumā pielikt klāt Win. Bet to tikai tapēc, lai varētu kādu spēli uzspēlēt. Pārējais viss man ir uz Linuxa. Man baigi iepatikās, tas ka velc ko gribi un viss ir pa velti :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted April 26, 2004 Report Share Posted April 26, 2004 Es arī domaju drīzumā pielikt klāt Win. Bet to tikai tapēc, lai varētu kādu spēli uzspēlēt. Pārējais viss man ir uz Linuxa. Man baigi iepatikās, tas ka velc ko gribi un viss ir pa velti :D ne viss OpenSource produkti arī ne vienmēr ir pa velti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacha Posted April 26, 2004 Author Report Share Posted April 26, 2004 Zinaju, ka kads izlabos B) Vienkarši - nebija laiks rakstīt . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts