Aleksejs Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Klejojot interneta plašajās ārēs ieraudzīju norādi uz šo IMAPu atbalstošo webmail aplikāciju: AtMail Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 (edited) Kas man pirmajā brīdī neiepatikās? Caur FF 2.0 man neizdevās pat ielogoties. Caur IE7 ielogošanas logs drusku gļukains un tas pieprasija atļaut lietot ActiveX. EDIT: Sorry, kamēr rakstiju postu FF2 arī ielogojās, bet nekas nelika manīt par kautkādām darbībām. Edited May 23, 2008 by marcis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted May 23, 2008 Author Report Share Posted May 23, 2008 Man itkā ar FF nebija problēmu, bet pieļauju domu, ka tas demo uzlikts uz kaut kāda mazjaudīga šārēta datora ar vārgu trubu. Man uz FF logina DIVs bija ar scrollbaru, kas bojāja skatu. Visā visumā pieminēju tādēļ, ka nav pārāk daudz tādu, kas atbalsta IMAPu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Mēģināju viņu novilkt, tavu brīnumu, arhīvs bojāts, pāris failus nevar atspiest vaļā. Izskatās tāds neuzticams un nedrošs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted May 23, 2008 Author Report Share Posted May 23, 2008 Arhīvs neuzticams un nedrošs? :D Izskatās CISA/GIAC utt profus saliktu vienos vārtos - šitā pāris minūšu laikā pateikt, ka nedrošs. Ej pie priekšnieka, prasi paaugstinājumu amatā! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Nu tās jau ir tikai manas domas. Ne visi ir tādi profi kā tu, tāpēc jau nav jālec augumā. Pateicu, tikai savus novērojumus. Varbūt citam, viss ir okey. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 man extrakteja :/ tikai dalu failu 20% no failiem neekstrakteja :/ piem fails Global arii netika extraktets, antiviruss klaiga =/ kompis karas jo nativirusam vinjs nepatik.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted May 23, 2008 Author Report Share Posted May 23, 2008 (edited) foxsk8, es jau neko - peace :) [edit] Es novilku un man atvēra bez problēmām. Tas viss gan uz linuxa - moš Windowsā esošie arhivatori ar vecāku versiju ;) Edited May 23, 2008 by Aleksejs Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Man atkal scroll`i parādijās tikai uz IE7. Izskatās labi un domāju ka drīzumā arī mēģināšu ietestēt viņa imap funkcionalitāti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts