foxc Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 man ir instelacija.. instelācija.cab, bet vinja veras valjaa ar winrar.. kaata lai es vinju ieinsteleeju?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 cab nekad nav bijusi instalācija. cab ir tikai faiilu arhīva formāts līdzīgi kā zip vai rar. Tas, kas iekšā tajā cab'ā, protams, ir cita runa - tā var būt arī instalācija (bet var arī nebūt). Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxc Posted April 26, 2008 Author Report Share Posted April 26, 2008 nu ok man tur ieksaa ir : 1._setup.xml 2.000APP~1.002 3.SMSMOB~1.000 4.SMSMOB~1.003 5.SMSMOB~1.004 6.TELE2I~1.001 Kā lai es ieinstelēju?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 ka ja bubu mineja *.cab principa ir arhivs (precizak failu paka) tev nepieciesams pats instalacijas fails *.Exe vai *.msi (ja tiek izmantots arejais windowiskais instalieris...) Ka arii vareji vairak pateikt kas ta par programmu .... P.S. windows instalacija, faktiski, arii sastav no N-tajiem *.cab failiem + 1. setup.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Agrāk (win9x laikos) varbūt arī sastāvēja no vairākiem cab'iem. Tagad jau sen vairs tā nav. Tur viss ir pamatīgi piņķerīgāk. Kā lai es ieinstelēju?? Lasi/jautā tur, kur dabūtji šo cab'u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxc Posted April 27, 2008 Author Report Share Posted April 27, 2008 nu sis fails ir : http://knagis.miga.lv/blog/2007/08/09/sms-...ile-10/#more-78 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Ne jau mums to linku vajag, bet gan tev pašam to vajag izlasīt: un līdz ar to šī versija ir spējīga strādāt uz Windows Mobile bāzētajiem tālruņiem un plaukstdatoriem. Tev ir Windows Mobile tālrunis vai plaukstdators? Uz tā .cab arhīvus droši vien var viltīgā viedā instalēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts