millers Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 ka man ir pareizi janorada folders sini code ? function loadDir($dir = '.'){ $lastmod = 0; $dirs = Array(); $imgs = Array(); Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 M? Vai Tev vajag rakstīt funkciju vispār tam? Galīgs bezsakars pagaidām izskatās.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 millers, pēc tādas "funkcijas" neko nevar pateikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millers Posted April 11, 2008 Author Report Share Posted April 11, 2008 lieta tada kad man sii te rinda function loadDir($dir = '.'){ norada faila directoryy tas punkts kas tur ir tas itka norada directroy man vinjs ver vala tos failus kas atrodas tur kur sis scripta fails bet man vajaga lai vinjs ver vala piemeram /citamape un es nezinu ka to nomainit kad tas . tiek iznemts un kkada mape tiek noradita vinjs nelasa no taas mapes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 millers, tev skolā par komatiem nemāca ? Izsauc funkciju ar savu ceļu. loadDir('celsj/uz/tavu/mapi'); Ja tas nestrādā, tad vienkārši tev līka funkcija, bet tā kā tu kodu neesi iepeistojis, tad neko nevaru pateikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millers Posted April 11, 2008 Author Report Share Posted April 11, 2008 rekur viss code ... http://paste.php.lv/7168 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 Dari kā andrisp jau teica, lai izsauktu šo funkciju: var_dump(loadDir('cels/uz/direktoriju/')); ja nezini kas ir funkcijas un kā tās izmantot - lasi kādu tutoriāli :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
millers Posted April 11, 2008 Author Report Share Posted April 11, 2008 hmm es to script bisku papetiju un paskatijos vienu lietu kad no siis rindas function loadDir($dir = '.'){ tiek lasiits daudzaas vietas tiesi $dir .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 Īsti nesapratu, ko tu saki, bet tas $dir ir pieejams tikai loadDir funkcijas ietvaros. Nekur citur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millers Posted April 11, 2008 Author Report Share Posted April 11, 2008 rekur ir pieejams function getJSON($dir){ rekur arii . "\"name\" : \"" . $dir['name'] . "\", \n" man vienkarsi vajag lietu tadu nomainiiti img folder atrasanas vietu bet ja es nomainu kko . vieta vinjs never vala piemeram . vieta ierakstisu mape vinjs no tas mapes nelase failus !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 millers, izskatās, ka tev nav nemazākās nojausmas kā darbojas funkcijas. Pameklē kādu tutoriāli gūglē par to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millers Posted April 11, 2008 Author Report Share Posted April 11, 2008 (edited) soory bet nezinu isti ka vinja strada :)) ... knapi lidz pusej esmu ticis php macisanas zina cik es te book palasiju ... A tu nevari uzpostot man to script ka butu pareizi jabut ? tas jau cerams tev grutibas nesagaadatu ? Edited April 11, 2008 by millers Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 (edited) Tāda jocīga grāmata laikam, ja jau tiekot līdz pusei raksti tā..... man vienkarsi vajag lietu tadu nomainiiti img folder atrasanas vietu bet ja es nomainu kko . vieta vinjs never vala piemeram . vieta ierakstisu mape vinjs no tas mapes nelase failus !! Šo te izlasot, vispār sagribējās palīdzēt :D Edited April 11, 2008 by mounkuls Link to comment Share on other sites More sharing options...
millers Posted April 11, 2008 Author Report Share Posted April 11, 2008 =D :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faks Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 nemokies es atradu tavu source kur izgriezi un dabuju ejosu :) ! te vari aplukot http://faks.sytes.net/theme/pyxy-gallery-1.12.php Download http://faks.sytes.net/pyxy-gallery-1.12.rar :) var modificet bet tad jamak uzmanigi atdalit visu atseviski :) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts