moster Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Mani intresē tāda lieta, man vajag uztaisīt html lapu iekš kuras būtu teksts piem. "Sveicināts manā webā" Un kad kāds ieiet šinī lapā, tad viņam tas teksts neparādas automātiski, bet gan sāk rakstīties (pa burtiem) cik nojaušu tur arī vajag javascript klāt... Tad ja kāds ir spējīgs palīdzēt, tad iedodat kodu ko rakstīt iekš html, un javascript :) paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Tad ja kāds ir spējīgs palīdzēt Šādi vārdi man jau uzreiz nosit vēlmi pat uz gūgi pasūtīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moster Posted April 10, 2008 Author Report Share Posted April 10, 2008 Un kas tur tāds nosodoš būtu ? Tas nebija domāts tā kā tu to saprati, nevajag uzreiz to uztvert kā nez ko. Meklēju google, bet nezināju terminu pēc kā meklēt, izmeklējos ilgi, bet bez rezultātiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
black Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Pēc kā tad meklēji Gūglē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evi Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 (edited) atslegas vaardi googlee ir: text effects javascript fly letters - piemeers Edited April 10, 2008 by Evi Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazis Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 (edited) Mani intresē tāda lieta, man vajag uztaisīt html lapu iekš kuras būtu teksts piem. "Sveicināts manā webā" Un kad kāds ieiet šinī lapā, tad viņam tas teksts neparādas automātiski, bet gan sāk rakstīties (pa burtiem) cik nojaušu tur arī vajag javascript klāt... Tad ja kāds ir spējīgs palīdzēt, tad iedodat kodu ko rakstīt iekš html, un javascript :) paldies Manuprāt visvieglāk to būtu izdarīt ar Flash... Ja vajag, tad varu tev to uztaisīt, par brīvu protams...(ja pareizi sapratu ko tev vajag)... Edited April 10, 2008 by brazis Link to comment Share on other sites More sharing options...
moster Posted April 10, 2008 Author Report Share Posted April 10, 2008 atslegas vaardi googlee ir: text effects javascript fly letters - piemeers Liels paldies, šis ir tas ko meklēju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts