localhero Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Kā lai dabū pagājušās nedēļas sākuma datumu(pirmdienas datumu formātā 2008-03-17) un beigu datumu(2008-03-23). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 A domāt negribās? Dabū tekošo datumu. Atņem septiņas dienas. Noskaidro dabūtā datuma nedēļas dienas numuru (pirmdiena=0, otrdiena=1, trešdiena=2, ...). Atņem šo numuru no dabūtā datuma - te arī dabūsi nedēļas sākumu. Nedēļas beigas dabū kā sākums+6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
localhero Posted March 26, 2008 Author Report Share Posted March 26, 2008 Te ir vesels "threats" par šo tēmu http://www.phpbuilder.com/board/showthread.php?t=10222903 Es izvēlējos Weedpacket risinājumu: function StartOfWeek($year, $week) { $Jan1 = mktime(1,1,1,1,1,$year); $MondayOffset = (11-date('w',$Jan1))%7-3; $desiredMonday = strtotime(($week-1) . ' weeks '.$MondayOffset.' days', $Jan1); echo date("d-m-Y", $desiredMonday); } bubu man nav nekas pret domāšanu bet biju domājis vai nav kāda jau iebūvēta funkcija. Nu par cik es atradu šo foruma ierakstu tad nedaudz ietaupīšu laiku uz domāšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
none Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 (edited) nedēļas sākums echo date('Y-m-d', mktime(0,0,0,date('m'),date('d') - 7 - date('N') + 1,date('Y'))); nedēļas beigas echo date('Y-m-d', mktime(0,0,0,date('m'),date('d') - date('N'),date('Y'))); Protams tos cipariņus var arī saskaitīt, bet tas tā lai vieglāk uztverams. Edited March 27, 2008 by none Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Tas arī ir aptuveni tas pats, ko uzrakstīju augstāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
none Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Tieši tā bubu, bet šādā veidā man liekas ka localhero sapratīs labāk. A tā vēl tur sāks ņemties ar entajām f-jām un sarakstīs vēl baigo murgu. Dīvaini, ka cilvēki tērē laiku meklējot kaut kādus gatavus variantus nevis palauza savu galvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts