capsx Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 vai ir iespeejams kaukaadaa veidaa piekonekteet pie sftp no pc caur ssh shellu - respektiivi ir visas pieejas uz ssh shellu bet nav pieejas uz aareeju sftp no PC, vai bez root klaukaadaa veidaa var izmantojot to ssh tikt uz aaru pie sftp ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 īsti nesapratu, ko Tu gribi, bet šķiet, ka tas ir ssh tunelis. Ja nav, tad paskaidro savādāk, kas tieši ir jāpanāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zandis Murāns Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Jā, es arī nesapratu, bet man liekas, viņam vajag winscp vai arī, piemēram, nautilus uz linux. Link to comment Share on other sites More sharing options...
capsx Posted March 26, 2008 Author Report Share Posted March 26, 2008 nu man vajag uz aaru tikt ir lokalajaa tiiklaa kompis, kuram atlhautie porti ir 53 80 443 un 22 ports uz lokaalo serveri, kuram savukaart ir atlhauti vajadziigie porti uz aaru tad nu lai es uzmestu kaadu failu uz aareeja sftp man nakas to kopeet uz lokaalaa servera un tad no taa servera kopeet uz aareejo vajadziigo serveri vot tad jautajums - vai izmantojot to lokaalo serveri es no savas kaarbas varu pa taisno aizmest failu uz aareeja servera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 (edited) šķiet, ka Te ir diezgan ok izstāst'ts. Tu izveido tuneli uz to kompi, no kura atļauts uz visurieni un tad Winscp sesiju laid caur šo tuneli uz ārējo kompi. P.S. Te ;) Edited March 26, 2008 by Aleksejs Link to comment Share on other sites More sharing options...
capsx Posted March 27, 2008 Author Report Share Posted March 27, 2008 paldies palsasiisim kasunkaa =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts