Jump to content
php.lv forumi

Zend_Db_Table_Abstract un vairākas tabulas


martins256

Recommended Posts

Sāku sadarboties ar zend framework. Viss notika baigi jauki, līdz radās vajadzība veikt darbības ar vairākām tabulām, piemēram, "SELECT users.username, posts.post FROM users,posts WHERE users.id = posts.user_id". Cik noprotu, tad 'Zend_Db_Table_Abstract' atbalsta tikai vienu tabulu. Ja kāds ir saskāries ar šādu lietu varētu padalīties pieredzē :)

Link to comment
Share on other sites

un neaizmirsti uzlaist pa virsu profileri, un paskaties vai tiešām vajag izmantot to "industrijas standartu".

kaut kur bija lapa, kur bija sarēķināts, ka (ar amerikāņu programētāju algām) zf izmantošana atmaksājas, ja lapai dienā ir ne vairāk kā 300-500 hiti.

Link to comment
Share on other sites

bija tepat agregātors no kautkurienes izracis - http://php.lv/f/index.php?showtopic=9717, diemžēl šis links vairs nerāda to ko kādreiz rādīja, un orģinālu neesu bookmarkos pielicis.

 

uzliec šito http://xdebug.org/ pēc tam ar http://sourceforge.net/projects/wincachegrind/ (vai unixīgo, no kā šis portēts, ja ne-win osi lieto) paskaties cik call'i un cik % no kopējā laika noēd visi ZF brīnumi un cik tas ko pats esi rakstījis, paliks bail.

Link to comment
Share on other sites

Paldes par xdebug! Tagad vismaz būs ar ko spēlēties :) Visi tie require_once() tiešām aizņem daudz laika. Tas laikam dēļ plašajām iespējā, jo salādēju klases daudz, bet izmantoju 1% no to iespējām. Vienkāršas login formas uzģenerēšana (iziet cauri visam ZF un izdod ārā vienkāršu phtml) aizņēma 0.14, kas tiešām ir ļoti daudz!

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...