Benvenuto Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 (edited) Jaatzīst esmu aizķēries pie problēmas, kurai risinājumu kādreiz zināju, bet esmu aizmirsis. Problēma vienkārša - kā izvairīties no fiškas, kad pirms ' un " simboliem tiek salikta \ slīpsvītra? I\'m from Barcelona. vietā gribētos I'm from Barcelona. Edited March 19, 2008 by Benvenuto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benvenuto Posted March 19, 2008 Author Report Share Posted March 19, 2008 Ahā! Atradu šādu funkciju: http://lv.php.net/manual/en/function.stripslashes.php Konkrētajā problēmā man šī ir gana labs risinājums, bet vai ir kādi vēl varianti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 (edited) Tev php konfigurācijā magic_quotes_gpc ir On (visie ienākošie dati tiek eskeipoti), un kodā tu veic eskeipošanu vēlreiz. "Vispareizākais" būtu izveidot savu "gudro" eskeipošanas funkciju, kas ar get_magic_quotes_gpc() pārbauda vai magic_quotes_gpc ir On vai Off, un ja ir Off, tad pielikt addslashes(), ja On, tad neko nedarīt. Vēl "vispareizāk" būtu ar to pašu metodi pārbaudīt vai magic_quotes_gpc ir On, tad ar stripslashes() noņemt slashus un tad izsaukt mysql_real_escape_string(). Ja ir Off, tad vienkārši palaist mysql_real_escape_string(). Pieņemot, ka izmanto mysql. Edited March 19, 2008 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aikss Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 Izlasot andrisp rakstīto man sanāca šādi: paste.php.lv Gribētos ekspertu viedokli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 Jā, neko sliktu neredzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts