Jump to content
php.lv forumi

ViltusVilks

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

2,136 profile views

ViltusVilks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ieteiktu Solr vai Elastic ar pdf/html indeksatoriem. Ja gribi tagot, tad vnk handlerus jāpielago (facet-iem). Priekš Solr/Elastic 10k dokumenti ir pile okeānā. Protams, ja viens CV nav +/- 1Gb datu, par ko šaubos.
  2. Nu pa lielam labs devs ar ENG un google prasmēm pats visu var atrast internetā. Prakstiski visas lietas ar howto ir atrodamas, viss ir realizēts un implementēts. Spēj tik kodu salīmēt kopā.
  3. ViltusVilks

    Ideja

    Viņam jau niks atbilstošs, tā kā pieļauju, ka grib Amazon/Alibaba/AliExpress reseller "e-shop". Es teiktu, ka misija diezgan neiespējama, jo reti kurš veikals piedāvā savu API groziņa noformēšanai (99.9% ka neviens nepiedāvā izņemot pašas noliktavas!?). Pa taisno formā (urķēt) kko pasūtīt trešās puses vārdā ir diezgan mulķīgi
  4. @Eurosport_RU Wrong,.. Gatis took 1. place on Latvian championship group race and ITT in 2016 #TDF #error

  5. Basketbola svētki Latvijā turpinās!!

  6. Var arī sākot no EUR100, bet tas ir bez liekas demagoģijas - ņemam konkrētu piemēru, saskaņojam krāsas/cenu, uztaisam/apmaksājam (pretenzijas neizvirzam) Ja pasūtītājam kaut kur traucēs "nedaudz pa lielu škirba" vai bik citādā krāsa, tad tiek ierubīts "X eur par figņu Nr.1" :) Ja grib ideāli noslīpēt wordpress (jo pārbāzts ar visādām fiškām), tad gan no EUR 500
  7. es tak neesmu jurists.. plus viss angliski un visādi if/if/if.. why it so hard to answer in two words!? :( Gan jau kādam ir pieredze šajā jautājumā... tāpēc jau prasu.
  8. Kas ar Wordpress? Sanāk viss tip-top un nekādu problēmu nebūs pie pārbaudes?
  9. Neesmu sen sekojis web izstrādei, bet jautājums konkrēts - vai Wordpress/php/apache/mysql ir tā kā free un legāls pasākums priekš firmiņas info-lapas? Ar apache/php tā kā laikam nekas nav mainījies. Jautājums drīzāk par mysql/wordpress[kustomizēts].
×
×
  • Create New...