Jump to content
php.lv forumi

elsBandijs

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

elsBandijs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. elsBandijs

    scripts

    ...skripts tev it ka jau izvaditu katru jaunaa rindaa (<br />) teoretiski, bet man garaamejot izskataas, kas scripts, ko tu te ierakstiji un izvade, ko var redzeet shotaa nav vis viens un tas pats - jo - no kurienes tad komati? (scriptaa nav)
  2. Par sludinajumu lapas temu bija reiz darishana: to var uztaisit uz phpBB (bezmaksas) ar classified ads pluginu (bezmaksas). Es ieteiktu: pagooglee "classified ads ... (open source/utml)"- es domaju noteikti kaut ko atradisi derigu - kas mekleju sev - bija vairaki varianti (mani gan taa kaa tieshi phpBB toreiz intereseja - taa ka skaties pec savam vajadzibam).
  3. Kaut ko tipa tadu? http://www.boonex.com/products/dolphin/ http://www.elgg.org/ (atkariba ka saprast draudzibas portalu - shitie taa kaa social networki)
  4. Mekleju* clickBotu, kas varetu sekojoshas lietas: LV trafiks pa lapu, tostarp pa banneriem. - vai ari cilveku, kas var uztaisit kaut ko tadu - konkretikai - kadus 500-1000 unique IP/d. Izlodaju kaktu kaktus netaa, Googlee neko par temu neatrodu (droshi vien sakaraa ar pretbotu karu taa pasha adsensa delj, shii tema ir kaut kur noslepta (neticu, ka tadas temas vienkarshi nav)). Aptuveni sapratu, ka tadu lietu taisa, bet joprojam rokas par iisu pasham uztaisit :) (ljaunuma sakne ir - man nav ne jausmas, kaa es varu sageneret ntos LV IP, parejais jau nu gan apmeram taa kaa skaic) Tad nu - ja ir kads brashs cilveks, kas rubii fishku un zin padalities ar derigu info vai vnk grib haltuuru - mega giga forshi. tia * Ko nemekleju (just in case): textadu botus (dazhi izdzirdot vardu clickBot uzkaras uz adsense un sak 3 stundu agitaciju - no need), vieglu naudu internetaa un padomu kaa pareizi dziivot. :)
×
×
  • Create New...