Jump to content
php.lv forumi

Emīls

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About Emīls

  • Birthday 11/28/1989

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Latvia
  • Interests
    Working in Google Inc. ;)

Emīls's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Jā, latviešu valoda viņam pieklibo. Bet to var uztaisīt vienkārši ar refereri, protams, ja to browseris nedod tad neko :)
  2. var arii taa bet man ( vismaz pasham ) paarskataamaak liekas mans variants
  3. Emīls

    CakePHP

    Laikam, ka jā, jo es vismaz cenu nekur neredzu ;)
  4. Emīls

    CakePHP

    Zend framework's 4free?
  5. Ja tomeer gribi ar tabulaam tad pirms taa sava cikla iemet $i = 1 ; un cikla saakumaa if($i == 3) { echo '</tr><tr>' ; } un pirms cikla beigaam $i++ ; Simple :)
  6. Izrādās, ka vēl papildus bija jāpievieno pie helperiem cache helpers, kas diemžēl nebija pieminēts manuālī
  7. CakePHP lietoju jau kādu laiciņu, bet nebiju saskāries ar cache vajadzību. Izlasīju manul.cakephp.org par CakePHP super 'kruto' cacheing sistēmu un gribēju pameiģināt un izmērīt effektivitāti. Tad jautājums tāds: Vai kādam ir izdevies cache'oties CakePHP framework'ā ? /app/core.php tika uzdefinēts konstants CACHE_CHECK = true, papildus CAKE_CACHE = true, jo viņiem manuālis ir OOS ( Out Of Sync ) jo lapas augšā rakstīts viens, bet lapas apakšā cits. Tad action'ā ( /app/controllers/test_controller.php ) tika uzsetots klases mainīgais ( atribūts ) cacheAction = '1 hour'; Pēc kura arī tika meiģināts no-cache-ot, kas protams beidzās ar to ka cacheAction tika likts arī kā masīvs ( url => time variants ) t.i. cacheAction = array('/test' => 3600 ) ,kas protams beidzās ar vēlvienu izgāšanos. Varbūt kāds zin kā pareizi ir jācache'o Cake'ā ? :) Varbūt būšu palaidis garām kādu īpašu burvestību? :)
  8. Emīls

    CakePHP

    Lietoju Cake'u jau otrajam projektam. Tiiri eerts, aatri var kapaat kodu ;) Katrai lietai protams ir savi miinusi.. piem cake'am man nepaaraak patiik HtmlHelpers konkreetaak html helpera selectTag funkcija kura ir taa diezgan pastuulbi uzrakstiita... + saskaaros ar taadu ljooti dumu lietu kaa SQL cache'ing kuru nav tik viegli atsleegt, principaa neiespeejami, jo vinji to nemaz nav ieimplementeejushi jo lieta taada ja buus SELECT tad INSERT un tad taads pats SELECT tad otrais SELECT's netiks pieprasiits un pat netiks atgriesti dati...
×
×
  • Create New...