Jump to content
php.lv forumi

SOS


lincis

Recommended Posts

nepieciesams izveidot web lapu, laika trukuma del nepaspeju to izdarit pati.

iss apraksts - izmantojot php un mysql, jauztaisa kas lidzigs interneta veikalam ar minimalu datu bazi (max 10 ieraksti) galvenais, lai butu visas nepieciesamas pamatfunkcijas - ieraksta pievienosana, dzesana un pasutijuma pienemsana (aprekunat kopejo pasutijuma summu). var pat bez atteliem, dizains nav galvenais. temats - kancelejas preces (nosaukums, cena, krasa- kaut kas tamlidzigs),

laiks ir tikai lidz nedelas beigam. piedavajumus un cenas sutit uz [email protected].

Link to comment
Share on other sites

Lai zinātu, kāds līmenis. ;) Es kautko tādu darītu par kādiem 100Ls, bet tie, kas ar maziem saitiem piepelnās, varētu arī par 20Ls uzčiņīt, cik man liekās. :)

man tiesi tads ari nepieciesams, nedomaju, ka ir prata darbs maksat tik daudz par darbu, kuru varu izdarit pati, ja termins nespiestu.

 

Tik lēti - 20ls ?

intresanti, par ko tad tur vairak maksat - paris funkcijas bez bildem??

Link to comment
Share on other sites

Nu ja tev vajag tikai to, ko aprakstīji, tad varbūt 20ls ir normāls atalgojums, bet tāda sistēma būtu ļoti nepilnīga.

piedod par tik atklatu tekstu, bet man nosplauties, cik pilniga ta sistema butu. isuma - vai tas darbs nodots uz 4 vai 10 dotaja bridi lomu nespele.

Link to comment
Share on other sites

zinaju jau, ka bus visadi komenti, bet sitadu apriesanu... nu NAV MAN tas dienas vai paris naktis laika!!! neesmu tik stulba, lai nevaretu to izdarit, bet uzsvars tika likts uz citam valodam un ari darbs saistits ar lokalajam DB. saja vairs nav laika iebraukt, ja gribu pec menesa dabut diplomu.

kas tur liels, ja velos kadam dot iespeju nopelnit un pati ta vieta paris naktis mierigi paguletu.? VAI TO TIK GRUTI SAPRAST?? ne jau viss ko maca ir tulit vajadzigs. ja darbs prasis, velak pati apgusu. diskusijas beigas.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...