jauninjais Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 vai ir iespeejams tas, ka nogluko datu baazes un vai tas notiek biezhi. es ar 20 sekunzhu intervaalu ieraxtiiju divus ieraxtus un man vinjus izvadiija shaadi: 1) � odien ir skaista diena 2) Šodien ir skaista diena kods netika mainiits un abi kodeejumi staav uz utf-8 arii web lapaa abi bija uzlikti uz utf-8. datubaazee arii raada vienaadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bra Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 vai ir iespeejams tas, ka nogluko datu baazes un vai tas notiek biezhi. es ar 20 sekunzhu intervaalu ieraxtiiju divus ieraxtus un man vinjus izvadiija shaadi: 1) � odien ir skaista diena 2) Šodien ir skaista diena kods netika mainiits un abi kodeejumi staav uz utf-8 arii web lapaa abi bija uzlikti uz utf-8. datubaazee arii raada vienaadi Viss ticemākais ka DB nenogļukoja, bet viss kas var gadīties ka DB uz WIN, bet tas nav tas ko gribēju teikt es pieļauju ka pālūks nebīja 1x noķeris to ka šim jādarbojas ar UTF-8, bet lai no šādiem gadījumiem izvairītos es pie DB conecta fotsēju viņam visu grūst un ņemt laikā UTF-8 formātā moš Tev arī noderēs mysql_query("SET NAMES `utf8`"); Link to comment Share on other sites More sharing options...
jauninjais Posted June 4, 2006 Author Report Share Posted June 4, 2006 (edited) mysql_query("SET NAMES `utf8`"); tu domaa taa, ja kopaa likt? mysql_query("INSERT INTO table SET field = _utf8'value'"); shitaa var? Edited June 4, 2006 by jauninjais Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Nē, viņš tā nedomāja. Viņš domāja tieši tā kā uzrakstīja. RTFM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 man liekas ka iespēja ka scriptā vaina ir daudz lielāka nekā ka pēkšņi db gļuko (lai ar kas un kādas versijās tā būtu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaKri Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 ēm, stripslashes(); neder? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts