Jump to content
php.lv forumi

Mans pirmais riktīgais darbs.


Wuu

Recommended Posts

no sākuma liekas tīri ok, bet ļoti atgādina iphone.. utt..

 

flash kaut kā neriktīgi raustās, kad maina galeriju (varbūt mana datora īpatnība, bet man caur FF tur kaut kas balts pazib pirms bildes ielādējas... nu nepatīk acīm...) tad vēl "loading ..." teksts, nu var tak lielāku fontu uzlikt, ne, visiem tak nav 800*600 resolution :D ?

 

pie teksta, jociigi linki, uziet ar peli, un pazuud... nevar redzeet to ko gribi spiest !? varbuut kaadam patiik, varbuut nee... spried pats ;) man tā nevisai, tad tur arī jocīgs fonts pie rakstiem, ja augšā ir smuki, tad pēkšņi kaut kāds robusts fonts nesader, vajag kaut ko līdzīgāku kā augšējiem linkiem..

 

nu bet kopumā ir tīri šiki, ņemot vērā, ja tā lapa ir galvenokārt domāta atēlu skatīšanai, tad vēl vienīgais mīnuss likās, ka trūkst navigācijas iespējas tad kad bilde ir palielināta (ja atdarini apple rīkus, tad dari to pilnībā, jo cilvēki ieraugot šādu lapu arī grib redzēt to pašu vai pat labāku funkcionalitāti kā ir tam ko tu atdarini ;) )

 

pie tam, taa galerija paaraak jūtīga uz peli, vajag kaut kādu aizkavi uzlikt pirms sāk reaģēt, jo citādi raibs gar acīm metas + vēl ielādējot galeriju, redzu bildi kuru veelos apskatiit, tachu spiezhot uz tās, tā jau ir aizmukusi, normāli var uzspiest tikai uz tām kas ir centrā + vēl tad kad gribi pastīties citu bildi, tad tā bilžu līnija negaidīti kustās, tur kur iespējams nemaz lietotājs negirb...

 

protams uzprogrammēt tās fīčas ir bijis pietiekami grūti, tapēc uzslava par prasmi, taču vēl līdz laišanai tautā uz lieliem apgriezieniem varētu ko pielabot ;)

 

nu tās ir manas domas, protams, neņem ļaunā, bet tas tīri subjektīvi ;)

Edited by darksign
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...