Wuu Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 (edited) http://a-gallery.lv Gribētos dzirdēt profesionāļu viedokli un kritiku! Flash galeriju neizvēlējos es ,bet pasūtītājs tā kā ir kā ir :) Edited March 13, 2008 by Wuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksign Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 (edited) no sākuma liekas tīri ok, bet ļoti atgādina iphone.. utt.. flash kaut kā neriktīgi raustās, kad maina galeriju (varbūt mana datora īpatnība, bet man caur FF tur kaut kas balts pazib pirms bildes ielādējas... nu nepatīk acīm...) tad vēl "loading ..." teksts, nu var tak lielāku fontu uzlikt, ne, visiem tak nav 800*600 resolution :D ? pie teksta, jociigi linki, uziet ar peli, un pazuud... nevar redzeet to ko gribi spiest !? varbuut kaadam patiik, varbuut nee... spried pats ;) man tā nevisai, tad tur arī jocīgs fonts pie rakstiem, ja augšā ir smuki, tad pēkšņi kaut kāds robusts fonts nesader, vajag kaut ko līdzīgāku kā augšējiem linkiem.. nu bet kopumā ir tīri šiki, ņemot vērā, ja tā lapa ir galvenokārt domāta atēlu skatīšanai, tad vēl vienīgais mīnuss likās, ka trūkst navigācijas iespējas tad kad bilde ir palielināta (ja atdarini apple rīkus, tad dari to pilnībā, jo cilvēki ieraugot šādu lapu arī grib redzēt to pašu vai pat labāku funkcionalitāti kā ir tam ko tu atdarini ;) ) pie tam, taa galerija paaraak jūtīga uz peli, vajag kaut kādu aizkavi uzlikt pirms sāk reaģēt, jo citādi raibs gar acīm metas + vēl ielādējot galeriju, redzu bildi kuru veelos apskatiit, tachu spiezhot uz tās, tā jau ir aizmukusi, normāli var uzspiest tikai uz tām kas ir centrā + vēl tad kad gribi pastīties citu bildi, tad tā bilžu līnija negaidīti kustās, tur kur iespējams nemaz lietotājs negirb... protams uzprogrammēt tās fīčas ir bijis pietiekami grūti, tapēc uzslava par prasmi, taču vēl līdz laišanai tautā uz lieliem apgriezieniem varētu ko pielabot ;) nu tās ir manas domas, protams, neņem ļaunā, bet tas tīri subjektīvi ;) Edited March 13, 2008 by darksign Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 pirmajam darbam , ta nekas , tachu neka ari ipasha tur nav ... bet nu nekas , visi kaut ka saak ;) malacis, tiecies uz augsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilots Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Sūdīgs tas flash izpildījums, bez flash izmantošanas, manuprāt, būtu labāk. Bet, ja tev prasīja tā, tad ok. Galvenais, ka darbojas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts