lizard Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Meklēju cilvēku vai visticamāk cilvēku grupu, kas uzņemtos mana projekta izpildi. Ir nepieciešams izveidot lietu izklaižu portalu ar profiliem, statistikam, bilžu un video galeriju pievienošanu u.c lietam. Nepieciešams būs arī kvalitatīvs dizains. Un galvenais lai ir pieredze lielu portalu izveidē! Velos sakt projekta izveidi nekavējoties. Par naudām un Sikaka informācija artursc@one.lv vai lizards_ @ skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
ray Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 *augiem.lv klons? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizard Posted March 13, 2008 Author Report Share Posted March 13, 2008 Ne kautkad pavisam savadaks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zandis Murāns Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Ne kautkad pavisam savadaks! Ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentiums Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Ko? viņš tik ātri cepa atbildi, ka klaviatūra aizsvīlās un s vietā uzspieda d Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 nja, manuprat, tas vairs nav tik aktuali ... skaties www.lvmail.lv kada jega taisit daudz vienlidzigus portalus Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 777, kāds tam linkam sakars ar šo topiku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 galvenais jau ir kādam dabūt darbu, samaksu par to, nevis lizarda projektam izdoties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Ir nepieciešams izveidot lietu izklaižu portalu ar profiliem, statistikam, bilžu un video galeriju pievienošanu u.c lietam. andrisp, tas jaunais projekts lvmail.lv ir lidziigs, tikai viniem daudz zarinu katra joma .... filmas, e-veikals, zinas, mail ... u.t.t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 777, man gan vairāk izskatījās, ka tu tikai spamo. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zigis Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Common, es nedomāju, ka pie katra jauna projekta būtu jāsāk spamot par to, vai tas ir *augiem.lv klons, vai nav. Biznesa ideja (vai tās nejēdzīgums) jau ir katra pasūtītāja ziņā. Galu galā viņš maksā, viņš arī pasūta mūziku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 andrisp, tas nav mans darbs, nav mans portal, un man nav ar to nekadas attiecibas, es tur nesezhu .... vnk piemers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mighty Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Ka tik nepiekāš ar naudām, lizardam jau ir tādi stiķi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizard Posted March 15, 2008 Author Report Share Posted March 15, 2008 (edited) Mighty, tu atbildi par saviem vardiem, tu zini kaut vienu cilveku kuru esu piekasis konkreti? Visticamak ka ne tadelj aizver savu paksti! Lab ja kadu interese budzets ir 4000 ls Edited March 15, 2008 by lizard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mighty Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Nu tu piekāsi mani outlaw uploaderu konkursā, aizmirsi jau? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts