sviesc Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 (edited) kā zināms $_SERVER['HTTP_USER_AGENT']; nosaka apmeklētāja pārlūku un os mans scripts nolasa os un pārlūku ievieto tos divos dažādos manīgos problēmas ir ar to ka no netskape vai kāda cita pārlūka izdod šādu te Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0.2) Gecko/20021120 Netscape/7.01 paziņojumu, bet no ie šādu Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) problēma ir tāda var uzraxtīt kodu kas darbojas vai nu IE vai citam pārlūkam, bet man nav idejas kā to novērst ja penemsu sādu te kodu tad man šis scripts darbosies tikai ar IE un citiem pārlūks sauksies U ir kādas idejas $a = $_SERVER['HTTP_USER_AGENT']; $t = explode (";",$agent); $b = $t[1]; $os = str_replace(")","",$t[2]); Edited April 5, 2004 by sviesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 tik vienkaarshi nevarees! vajadzees ar regexpiem darboties! vienkaarshaakaa gadiijumaa pagooglojam, ja negribam pashi neko domaat! un atrodam piemeeram sho: http://www.iezzi.ch/snippets/Sd_Yabd.class.php.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
sviesc Posted April 5, 2004 Author Report Share Posted April 5, 2004 ir tak jābūt kādam vienkāršākam veidam :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts