KarlisBa Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 (edited) Ja piemēram es iekš www mapes kādam failam pieltieku <?php include("./tex/navig.html" ); ?> viņš man to failu nolasa, bet ja tādu include ievadu kādam failam kas atrodas citā nevis main www direktorijā piemēram www/bildes/gal/ vai pat www/admin/ viņš uzrāda šādu erroru. Warning: include(./tex/navig.html) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in Kā tad jāraksta, lai viņš man ar citās nevis tikai main direktorijā nolasītu to failu? mēģināju visādi <?php include("../tex/navig.html" ); ?> un vēl tur punktojot pa pilno, bet nekādu rezultātu. EDIT: A sanāca laikam būšu iespamojis iznākumā aizgāja ar šo te. <?php include("../../tex/navig.html" ); ?> Biju piemirsis to, ka katru iepriekšējo direktoriju līdz kamēr tiek līdz vajadžigajai mapei jātaisa ar /../ Edited January 20, 2008 by shalonik
Kavacky Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Nebūtu slikti nodefinēt kādu DOC_ROOT, ķipa pašu pamata direktoriju, lai nebūtu ar punktiņiem jāņemas, bet norādīt tam klāt "/fol/de/ris/fa.ils", mazāk pārsteigumu un brīnīšanās.
Recommended Posts