KarlisBa Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 (edited) Ja piemēram es iekš www mapes kādam failam pieltieku <?php include("./tex/navig.html" ); ?> viņš man to failu nolasa, bet ja tādu include ievadu kādam failam kas atrodas citā nevis main www direktorijā piemēram www/bildes/gal/ vai pat www/admin/ viņš uzrāda šādu erroru. Warning: include(./tex/navig.html) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in Kā tad jāraksta, lai viņš man ar citās nevis tikai main direktorijā nolasītu to failu? mēģināju visādi <?php include("../tex/navig.html" ); ?> un vēl tur punktojot pa pilno, bet nekādu rezultātu. EDIT: A sanāca laikam būšu iespamojis iznākumā aizgāja ar šo te. <?php include("../../tex/navig.html" ); ?> Biju piemirsis to, ka katru iepriekšējo direktoriju līdz kamēr tiek līdz vajadžigajai mapei jātaisa ar /../ Edited January 20, 2008 by shalonik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Nebūtu slikti nodefinēt kādu DOC_ROOT, ķipa pašu pamata direktoriju, lai nebūtu ar punktiņiem jāņemas, bet norādīt tam klāt "/fol/de/ris/fa.ils", mazāk pārsteigumu un brīnīšanās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts