Edgars_Grinvalds Posted April 7, 2003 Report Share Posted April 7, 2003 Vai kaads zina kādu bezmaksas srveri kas uztur serveri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JozhX Posted April 7, 2003 Report Share Posted April 7, 2003 Vai kaads zina kādu bezmaksas srveri kas uztur serveri? ema.lv 5MB esot ar PHP/MySql atbalstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamster Posted April 11, 2003 Report Share Posted April 11, 2003 No nelatvieshu esmu ieveerteejis h1.ru... bet vinjiem naf defaultaa mySQL un banneris pretiigs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jb4 Posted April 11, 2003 Report Share Posted April 11, 2003 http://members.lycos.co.uk 50MB MySQL, PHP4U Tur bija mani pirmie soļi ar PHP. Jūsu rīcībā būs PhpMyAdmin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamster Posted April 24, 2003 Report Share Posted April 24, 2003 Vai kaads zina kādu bezmaksas srveri kas uztur serveri? Khe... tikko iebraucu Serveri kas uztur serveri? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
aics Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 :huh: baigi labais ir www.no.lv kipa 50mb php,mySql,,u.c iespeeja arii papildinaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacha Posted February 11, 2004 Report Share Posted February 11, 2004 Man pašam lapa ir uz no.lv un gaidu to dienu, kad tikšu no tā prom, jo man tur besī. Bieži gadās, ka serveris nenormāli velkās. Gadās, ka nevar tikt pie ftp. Un aics! Šī ir pirmā labā atsauksme ko esmu dzirdējis par no.lv , kopumā esmu dzirdējis domas no kādiem 20 cilvēkiem un visi mani ir nolamājuši, ka es tur hostējos. Pameģini uz shipis.lv varbūt tur sanāk. Bet man atliek gaidīt, ka čoms savedīs savu serveri kārtība un tad es tur varēšu ierīkot siltu vietiņu jaunajai lapiņai! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sviesc Posted February 12, 2004 Report Share Posted February 12, 2004 var mēģināt sarunāt zem tavsvārds.sviesc.valsts.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacha Posted February 12, 2004 Report Share Posted February 12, 2004 Varbuut vari vinjam sarunaat virtualo hostu. Lai vinjsh panjem DNS cherez valsts.lv pats, vai arii no citurienes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacha Posted February 12, 2004 Report Share Posted February 12, 2004 :D Izlasi šo rakstu un tad padomā vai ir vērts iet un hostēt no.lv :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts