saiko Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Sveiki, Interesē bezmaksas DNS hosting, vai atskaitot freedns.afraid.org ir vēl kas daudz maz sakarīgs atrodams? :) P.S. Vai es vienīgais vairs search nemāku lietot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Izskatās, ka neproti gan. Es lietoju un citiem iesaku: editdns.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Nu un šitajie čaļi, cik saprotu, pilda to pašu funkciju kā "oo.lv", pareiz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 (edited) Es nezinu, ar ko nodarbojas oo.lv. EDIT: Nē, ne gluži. editdns piedāvā pilnu DNS hostingu - jebkura domēna izvietošanu. Bet oo.lv šķiet piedāvā nevis DNS hostingu bet gan bezmaksas subdomēnu. Edited January 15, 2008 by Aleksejs Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Nu man likās, ka oo.lv ir pietiekami slavens un vismaz 90% viņu zinās, bet nu jā, oo.lv piedāvā tev bez maksas izveidot kautkādu subdomēnu, piemetot klāt wildcard, mx un citus labumusm un visu šito padarīšanu fovardē un tevis norādīto ip. Ja editdns.net ir bezmaksas, tad viens no variantiem priekš saiko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saiko Posted January 15, 2008 Author Report Share Posted January 15, 2008 Izskatās, ka neproti gan.Es lietoju un citiem iesaku: editdns.net Meklēšana kā izskātās notiek no mininums 4 zīmēm, žēl. Varbūt ir kāds lietojis gan freedns.afraid.org, gan editdns.net un var padalīties ar pieredzi? Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 esmu lietojis tikai editdns.net Pieredze: Spams no viņiem nenāk (zinu, jo reģistrējos ar unikālu adresi). Visas man nepieciešamās lietas, tajā skaitā "TXT" ierakstus SPFam ļauj uztaisīt. Ierakstu skaits (vismaz man nepieciešamajos apjomos) nav ierobežots. Ar DNSu kā tādu nav bijušas problēmas. Samērā vienkāršs un ērts vadības interfeiss... Strādā pietiekami ātri (manām vajadzībām). Ir iespēja izvēlēties, kurus DNS serverus: USA, EU, USA+EU. Kā jau teicu - pakalpojums absolūti apmierina manas vajadzības. Un arī dažu citu projektu vajadzības, kuriem tas tiek izmantots. Bildi kā tas izskatās dabā nav šobrīd, kur nomest, ja ir interese PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 No-IP.com.. taaads arii ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Indian, jā, bet tas ir subdomēna hostings ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Indian, jā, bet tas ir subdomēna hostings ;) Ne tikai, ja uzmanīgāk izpētīsi to pakalpojumu, tad pamanīsi, ka ir iespēja piesaistīt domēnu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Un tas vēl aizvien būs free? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts