Kavacky Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 A par ko tu gribi mācīties? Ja tu gribi kļūt par literātu, tad pofig, ka tu proti parciālo integrēšanu. Chill, tev par to tāpat vēl vismaz 5 mēnešus nav jāuztraucas. Ja fizika so so ( un ja vēl nepatīk ), tad RTU ir nāves smaka, jo tur pat ekonomiku blondīnēm neprot iemācīt bez fizikas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 martins256, pats esmu beidzis LU... Iesaku. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Man ekonomikas eksāmenā jau ir 8 :P Fiziku es saprotu. Ja gatavojos kontroldarbam, tad 8 dabūt nav grūti! Bet kā ir ar tiem datoru novirzieniem? Aleksejs, ja mācījies datoru novirzienā LU, varbūt vari kaut ko pastāstīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Mācījos LU FMF Datorzinātņu nodaļā no 1998.-2002. Priekšpēdējais gads pirms nodaļas sadalīšanas novirzienos. Faktiski - programmēt mācēt nebija obligāti - obligāti bija mācēt iemācīties :D Pirmais semestris bija pārbagāts ar dažādu veidu un sugu matemātikām. Programmēšanā tika mācīti pamatu pamati. Otrajā semestrī programmēšanā tika apgūtas datu struktūras masīvi, koki, saraksti utt. Uzsvars uz teorētiskajām - akadēmiskajām zināšanām. Praktiskās lietas jāpēta pašam (un uzskatu, ka tā ir pareizi, jo šajā nozarē praktiskās lietas noveco ļoti ātri). Bija jāuztaisa praktiskais darbs ar datubāzi (3-4. semestris). Kā arī, protams, jāaizstāv bakalaura darbs (8. semestris). Sākot ar 5 (laikam) semestri sākās t.s. specsemināri - semināri, kuros pasniedzēji pasniedz tieši to, ar ko paši šobrīd nodarbojas savā zinātniskajā darbā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts