Qued Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Vai kāds ir ar Zend PDF bibliotēku taisījis pdf failus? Patiesībā taisu programmu, kas atver eksistējošu pdf failu un papildina to ar tekstu. Ar minēto paplašinājumu tas it kā ir ērti izdarāms, bet ir viena problēma - latviešu mīkstie/garie burti tiek rādīti nepareizi vai arī tie vispār netiek izdrukāti uz PDFa. Izmēģinājos ar encodingiem visādi - figu. Citu minētajam uzdevumam atbilstošu php PDF menedžēšanas paplašinājumu ieteikumi arī welkomēti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Varbūt, ka līdzīga problēma tai, ar kuru biju saskāries te: http://php.lv/f/index.php?s=&showtopic...post&p=7296 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qued Posted January 2, 2008 Author Report Share Posted January 2, 2008 Es gribu ar Zendu tikt jēgā, viņš smuki ļauj ttf fontus pievienot :) Atradu, ka Zenda kods konvertē izvadāmo tekstu uz CP1252 - kādēļ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 gan jau kaut kur kaut kas nav līdz galam uztaisīts.. papēti pašu klases source Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Qued, es jau Tev nesaku, ka tev kas cits jāizmanto - pēc manas pieredzes *.aff fails nebija pareizs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qued Posted January 2, 2008 Author Report Share Posted January 2, 2008 Nu tagad es esmu ticis tik tālu, ka atradu pdf failam iekš properties - fonts Verdana (mans norādītais) embedded, encoding: ansi . Jāpēta Zend kods ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts