Stalker Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 karo4 man trackeri kads no adminiem izdarija ta uzlika vienam lietotajam 16,777,216.00 TB un izdzesa lietotaju ka lai tos terabaitus dabuj no tarckera nost ja lietotajs ir izdzēsts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 vai tad tie TB netika dzēsti kopā ar lietotāju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalker Posted October 28, 2007 Author Report Share Posted October 28, 2007 vai tad tie TB netika dzēsti kopā ar lietotāju? Ne :D man liekas ka viņš ir dzēsts wnk ieeju top 10 radas tb uplaod un nika vieta ir tukšums, persona upload sadala nau raxtits niks bet radas ofline un var aizsutit pm bet nika vieta wnk tukšums! Un piem viņš meiģinajā piem taka recover pasword ar jautajumu un tur rada ka users neksiste! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Nu - neviens nezin kāda tev tur tā sistēma. Tākā nāksies vien pašam izkost kur kas kā strādā un izlabot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalker Posted October 28, 2007 Author Report Share Posted October 28, 2007 (edited) Nu - neviens nezin kāda tev tur tā sistēma. Tākā nāksies vien pašam izkost kur kas kā strādā un izlabot. Nu varu iedot trackera adresi ja tas palidzes http://torrentvision.oo.lv top 10 var redzet nika nau bet parejaijs ir un man ir xam sorce Edited October 28, 2007 by Stalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 izbraukā datubāzi, tur tak kkur jāstāv tam skaitlim ar to upload! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Arī front-enda apskatīšana neko nepalīdzēs. (Un vispār - negribas reģistrēties...) Tu gadījumā to lietotāju neēsi "izdzēsis" vienkārši izdzēšot viņa vārdu (neizdzēšot pašu datubāzes tabulas ierakstu) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalker Posted October 28, 2007 Author Report Share Posted October 28, 2007 Arī front-enda apskatīšana neko nepalīdzēs. (Un vispār - negribas reģistrēties...) Tu gadījumā to lietotāju neēsi "izdzēsis" vienkārši izdzēšot viņa vārdu (neizdzēšot pašu datubāzes tabulas ierakstu) ? Es nedzesu :D Kads no stava izdzesa nu kur ta tabula ir kas jaisdzēš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ray Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 Es nedzesu :D Kads no stava izdzesa nu kur ta tabula ir kas jaisdzēš! tad paskaties, kas tur īsti ir ar to lietotāju, vai viņam nav vnk izdzēsts vārds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldis Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 (edited) Cik saprotu.. site ir ta trakera izstradataju majas lapa.. http://www.tbdev.net/ ieej pie supportiem, vai foruma uzjauta sawu vainu.. mozh tie konkretak zinas pateikt.. :D Jo shite neviens to tavu skriptu nav taisjis.. i pat redzejis nav.. tape te bus baxtishanas kaa pa tumsu neegera pakaljaa! Edited October 29, 2007 by aldis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts