Jump to content
php.lv forumi

Stalker

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Stalker

  1. ja tev nau ko teikt tad netaisi of topicus
  2. Sveiki! Nu es itkā esu visu uzstādijis, lai hosts iet, bet itkā viņš neiet. Kad izslēdzu kompi hosts uzreiz nejeit.ja viņš vispār iet :D Ka var pārbaudīt vai hosts iet?
  3. Viņi atbalsta ka var turēt trackeri :D
  4. A tur nau readme.txt lol :D
  5. Kāds var pateikt ka lai trackeri uzliek uz garmtech hosta man jau ir nopirkts un teiku paneli, bet ka uzlikt nau ne jausmas, kāds varbūt var iedot pamācību lat.val? Vai vismaz cik vein siki pastast;it apmēram ka tur vaig?
  6. Nu es trackeri augšupladēju torrentu ieleiku seedoties utorrenta wiņš ieliekas un 1 sekundi ir zalš un paliek sarkans un tarckeri tā ari parādas ka es nesīdoju kapec tā ?
  7. Stalker

    Dīvaini?

    Karo4 man tarckeri sak pazust bildes piem logout bilde ieejot admin cp tas bildes torrent kategoriju bildes, ko lai daru? Lai nepazustu.
  8. Kā var izdarīt tā ,ka kad tu reģistrējies teunau jajiet uz e-pastu bet uzreiz automatiski tevi iemet trackeri! Un man ir tbdev netkmaniack sorce!
  9. Da man jau ir notepad ++ un man vaig ta lai nebutu teksts ta suds_migla bet ta Suds Migla :?
  10. Tabulu sen esmu uztaisijis! karo4 tad kad man nebija theme sistemēma tad es trackeri tulkoju alnuages mape, tagt kad esu uzlicis theme sistemu vairs tur kad tulkoju nekas nemainās, un ari stdhead tur nevar iztulkot to ku man vaig bet index.php var gan nu tas ir ta peim REGISTERED_USERS Ja est ur uzrakstīšu Reģistrētie lietotāji tad nekas nejies bet ja rakstīšu Reģistrētie_lietotāji tad ies bet trackeri tas izkatīsies nesmuki. Kur lai es tulkoju ko man vaig ja tas atrodas index.php!
  11. Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in D:\AppServ\www\messages.php on line 76 Kads var apteikt kas jadara lai šo erroru nemet ?
  12. Tas man tagat ir bet vel viens errors jaizlabo! Unknown column 'saved' in 'where clause' Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in D:\AppServ\www\themes\Gray\stdhead.php on line 83 Ko tur darīt?
  13. Es zinu ka neksiste drošvien man tagat phpmyadmin viņa jaizveido bet ludzu kodu varbut iedosiet ?
  14. Ka iziet no tarckera rada savdāk :D SQL Error Table 'utf8_unicode_ci.guests' doesn't exist in D:\AppServ\www\include\bittorrent.php, line 468 Un 468 rinda ir $guests = mysql_query("SELECT ip FROM guests WHERE ip = '$ip'") or sqlerr(__FILE__, __LINE__); Bet kad iejiet tarckeri rada taja kura linija tur bija citu huinu
  15. Ja tnx tagat man darbojas bet rada vel vienu erroru! Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in D:\AppServ\www\include\bittorrent.php on line 476 Table 'utf8_unicode_ci.guests' doesn't exist
  16. Nu man veinalga vai existē vai nē, kā lai salabo lai nemot erroru?
  17. $res1 = sql_query("SELECT COUNT(*) FROM messages WHERE receiver=" . $CURUSER["id"] . " AND location=1") or print(mysql_error());
  18. Fatāla kļūda: Izsaukums pie nenoteiktas funkcijas! Un ko man tas dot?
  19. Karo4 uzlikt sanu menu ar pie reizes gribeju bet met erroru tagat! Fatal error: Call to undefined function sql_query() in D:\AppServ\www\themes\TBDev\stdhead.php on line 105 taja linijā ir $res1 = sql_query("SELECT COUNT(*) FROM messages WHERE receiver=" . $CURUSER["id"] . " AND location=1") or print(mysql_error());
  20. kads var ieteikt kadu aizsarprogrammu trackerim, un kur to var novilkt? Citādi man ik pēc 30 min kads nohacko tarckeri!
  21. Kur var novilkt Yuna Scatari sorce, ūzrakstat precīzu linku! Google netradu!
  22. Stalker

    Dizians+Logo

    Nu lieta tāda ka es dizainu uzliku viena krasa, bet logo uztaisi uz transporter un kad salieku tarckeri logo backgraund ir balts viņš nesaskan ar dizianu! Kura vieta man defaut.css ir jaizlabo? Lielus koda blāķus lūdzu likt http://paste.php.lv
×
×
  • Create New...