Artic^MX Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 (edited) Sveiki visiem, Tad nu tā. Kā lai uztaisa šādu lietu? Ir zināma faila atrašanās vieta. (http://domēns.sd/asasas/as.MP3)(piemērs). Gribas ielikt šo failu savā web lapā lejuplādēšanai, bet lai hosts paliek orģināls. Kā lai nomaina faila nosaukumu lejuplādējot? Negribu, lai faila nosaukums ir "as.MP3". Biju visu šo uztaisījis uz localhost. Viss sanāca header("Content-Length: " . $size); header('Content-Type: audio/mp3'); header("Content-Disposition: attachment; filename=\"".$fname.".mp3\";" ); readfile($url); Viss gāja ok, bet kad ielādējo šo hostinga ftp un mēģināju palaist tur, tad man atgrieza bojātu mp3. Respektīvi - aizņem dažus baitus un WMP saka, ka bojāts. Izmēģināju readfile uz lokālu mp3 (kas atrodas ftp mapē) - viss ok, bet kā ievada url tad uzreiz bojāts mp3? Kas varētu būt pa vainu? Jo uz mana kompja viss iet, bet hosterim neiet. Kas man viņam jāprasa ? :) Edited October 26, 2007 by Artic^MX Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 27, 2007 Report Share Posted October 27, 2007 Domāju, ka uz tā hostinga tev ir nogriezts readfile uz URL'iem. Ieslēdz error reportingu, ja vari, un paskaties, kas par vainām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldis Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Viss ir skaisti un jauki.. bet kaadaa mervieniba ir shis? Un no kurienes njemam izmeru? header("Content-Length: " . $size); Iespejams Size nesakrit ar orginalo failu! Un pamegini no ta pasha hosta izkachat kadu citu.. ne mp3 failu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artic^MX Posted October 30, 2007 Author Report Share Posted October 30, 2007 tas ir vienalga cik ir tas $size. teicu jau ka uz mana pc viss iet. nezināju, ka var nogriezt readfile no url, bet ok. atradu citu hostu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldis Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Nu ja jamais butu vienalga tad nebutu vispar tads izdomats! ;) Vai ne ta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts