localhero Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Kadam nav nācies pielikt oscomercei līzinga moduli. Meklēju internetā nevaru atrast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 man nav nācies, bet kāpēc tev tas jāzin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
localhero Posted September 22, 2007 Author Report Share Posted September 22, 2007 (edited) Nu ok es varbut neskaidri pajautaju. Vai kads nav atradis jau gatavu līzinga contribution oscommercei un ja ir atradis tad ka sauc. Edited September 22, 2007 by localhero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Ko tu sauc par līzingu!? Kalkulators vai jau gatavs interfeiss uz kaut kādu rēķinu sistēmu ar pēcapmaksu!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
localhero Posted September 22, 2007 Author Report Share Posted September 22, 2007 Es liksu ieksa hanzabakas kalkulatoru. Bet ja pircejs velas lai vina vieta karto lizingu veikals(kas ir labs variants) klientam ir jasniedz informacija par sevi, par algu, par darba vietu utt. un talak interneta veikals karto lizingu. Vajadzigs kas tads kas savac so informaciju ieliek datu baze un parada veikala adminam ka kads velas pirkt preci lizinga. protams iespejams ka to varetu ari pats uzkodet bet varbut kadam jau ir kaut kas gatavs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 nav vienkāršāk, ka pircējs pats vēlāk atnāk uz veikalu un iesniedz papīrus!? Tik un tā - acis pret aci ir jātiekās - jāliek paraksts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
localhero Posted September 22, 2007 Author Report Share Posted September 22, 2007 Protams ka man taa butu vieglak. Tomer mans klients velas lai vina veikala butu tada fiicha laikam redzejis euroshop.lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bunkertor 7 Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Izklausaas, ka Tev vareetu nodereet taads add-ons kaa Monthly Installments vai ja Tu rubii vaaceni, dazhas idejas vari pasmelties no Weblease Leasingmodul. Vispaar ieteikums ir pierakstiities un njemt daliibu osCommerce forumaa. Tas var izraadiities diezgan veertiigi. Meklee http://forums.oscommerce.com/ - tur ir diezgan labs tusinsh. Lieki teikt, ka visas kontribuucijas, ko osCommerce atbalsta un uzskata par droshaam, ir atrodamas osCommerce oficiaalajaa lapaa. Nemeegini kaut ko kachaat no citurienes - dabuusi taadus caurumus sekjuritii, ka laapiidams laapiisi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts