LayLow Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Sveiki tauta! Ka zināms, musdienās webos izmanto daudz Flasha, bet es neesmu redzejis, ka kadā no viņiem browzeris pieprasītu "Allow blocked content". Līdzko es ielieku savā lapa flash, browzeris pieprasa allow... Esmu pamēģinājis dzēst ārā visus <script> tagus, bet neka, tikko tiek uzrakstīta rindiņa <object src="notimportant.swf"></object> vai <embed src="notimportant.swf"></embed>, IE sak blaut... P.S Izmantoju progu Dreamweaver... Link to comment Share on other sites More sharing options...
player Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 uzliec standarta uzstaadiijumus uz ie Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayLow Posted August 31, 2007 Author Report Share Posted August 31, 2007 Man vajag, lai cilvēki, kas ieiet lapa, nesaskarots ar tadām problēmām... Link to comment Share on other sites More sharing options...
player Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 tu lasiit maaki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayLow Posted August 31, 2007 Author Report Share Posted August 31, 2007 Laikam parpratu... Ka to var izdarit?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
player Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 (edited) pamegini tools - internet optiones - advanced - allow active content to run in files on my computer pie security sadalas Edited August 31, 2007 by player Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayLow Posted August 31, 2007 Author Report Share Posted August 31, 2007 Tu mani nesaprati... Majaslapa tiks tureta uz servera, pei vinjas piekljus daudz dazhadu cilveeku no dazhadiem datoriem, kurus es pat nepaziistu.... Es gribu, lai shiem cilveekiem nebuutu katru reizi, kad vinji ienaak mana lapa, lai redzeetu flash, jaspiezh "allow blocked content"... Var jau uzrakstiit pamacibu vai kko tamlidzigu, bet cilveks, kuram es sho majaslapu taisu, ar to nav apmierinaats... Tapec es tagad mekleju risinaajumju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
player Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 (edited) tu nevari kontroleet lietotaaja paarluuka uzstaadiijumus straadaa #6? vareeji jau atbildeet siveen...hruh hruh Edited August 31, 2007 by player Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 (edited) player kā vienmēr parāda savu aprobežotību. Varbūt vienreiz pietiks. Izstrādātājs nevar konfigurēt savu pārlūku, jo to nekonfigurē klients, tādēļ tavs .. emm .. 'ietikums' ir labākajā gadījumā: debīls. LayLow Iesaku izmēģināt šo : http://blog.deconcept.com/swfobject/ Un <embed> tadu vispār ir nevēlams izmantot, jo tas nemaz nav html standartā (iirc). Problēmu rada fiška ko sauc Eolas, par ko tieši nesen MS paspēja patiesāties. Edited August 31, 2007 by mefisto Link to comment Share on other sites More sharing options...
player Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 #9 nevar pa savam konfigureet cita paarluukus reti kursh maina paarluuka droshiibas vai kkaadus citus uzstaadiijumus un lapas veido uz nokluseetajiem uzstaadiijumiem nevis uz kkaadiem citiem... kas attiecas uz tavu postu tam man gribas kakaat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayLow Posted August 31, 2007 Author Report Share Posted August 31, 2007 Problema atrisinata... Majaslau uzliekot uz servera, nekadus allow nerada... Mefisto paldies par to pashu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
player Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 (edited) #11 neaizmirsti man pateikt paldies ja nepateiksi man paldies es ar tevi vairs nekad muuzhaa nerunaashu tu buusi mans enemy nr. 57. uzreiz peec mefisto Edited September 1, 2007 by player Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 to jau vajadzēja ievērot, ka uz datora stāvošiem skriptiem brovseri tā dara, līdzko uzliek uz servera - cita lieta. un vēl var izmantot arī run active content skriptu lai 7 eksploreris nemet erorus flešiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayLow Posted September 1, 2007 Author Report Share Posted September 1, 2007 Nja, vajadzeja, bet neieveroju :) Parunaju ar vienu cilveku, vinsh man visu paskaidroja :) Player, iesaku kandideet uz nobela preemiju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
player Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 (edited) tu jau nevareeji pateikt vai taa ie opcija straadaaja vaine? un kur vel paldies... vai kayt vai tnx vai kaa to pokez raksta... ko ta TEV izskaidroja? baigi gribaas vemt... Player, iesaku kandideet uz nobela preemiju... uz ko tu teemee? apsties kadus jautaajumus prasi Web MAASTERS b&E^&. Edited September 1, 2007 by player Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts