qce Posted February 16, 2004 Report Share Posted February 16, 2004 Luuk piemeram ir mans kods: <?php $link = mysql_connect("xxx", "xxx"); mysql_select_db("xxx"); $result = mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM guest"); $row = mysql_fetch_row($result); for($i=0;$i<ceil($row[0]/8);$i++) { echo "<a href=\"index.php?page=guest&x=$i\">|".($i+1)."|</a>\n"; } ?> tas sanaak ka katru ierakstu man ateelos piemeram |1| |2| utt, bet kaa lai uztaisa lai piemeram pie kautkaada |5| tas apstaaj raadiit bet lai paraada |>>| un tas man automaatiski uzspiezhot panjems naakmo ierakstu?! ar cienju un ceriibu uz atsauksmi QcE :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted February 17, 2004 Report Share Posted February 17, 2004 Luuk piemeram ir mans kods: <?php $link = mysql_connect("xxx", "xxx"); mysql_select_db("xxx"); $result = mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM guest"); $row = mysql_fetch_row($result); for($i=0;$i<ceil($row[0]/8);$i++) { echo "<a href=\"index.php?page=guest&x=$i\">|".($i+1)."|</a>\n"; } ?> tas sanaak ka katru ierakstu man ateelos piemeram |1| |2| utt, bet kaa lai uztaisa lai piemeram pie kautkaada |5| tas apstaaj raadiit bet lai paraada |>>| un tas man automaatiski uzspiezhot panjems naakmo ierakstu?! ar cienju un ceriibu uz atsauksmi QcE :blink: Varbūt palasi tikko apspriestu tēmu: http://php.lv/f/index.php?showtopic=765&view=getnewpost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts