eregi Posted July 26, 2007 Author Report Share Posted July 26, 2007 Paldies par padomiem! :) Pašlaik skatus uz jaunākās Operas, firefoxa un IE7 ir norm +/- ciešami, vēl varētu pārbaudīt uz vecākiem browzeriem, un moš kāds varētu piesieties nedaudz un pateikt, kas atšķirās uz browzeriem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 (edited) šorīd redzamās kļūdas ir nav norādīts margin un padding priekš <body> taga footeris katrā browserī izskatās savādāk. Edited July 26, 2007 by mefisto Link to comment Share on other sites More sharing options...
eregi Posted July 26, 2007 Author Report Share Posted July 26, 2007 Nesapratu domu par to margin uz body. Kādēļ man bodijam margins jāliek? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
player Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 (edited) piem apsties ar ie 7 un ff savu lapu var redzeet kaada atshkiriiba ir padingaa body margin: 0; padding: 0; uzliec vai arii uzliec savus izmeerus lai katraa paarluukaa ir vineaadi Edited July 26, 2007 by player Link to comment Share on other sites More sharing options...
eregi Posted July 26, 2007 Author Report Share Posted July 26, 2007 Jā, tagad ir labāk :) Tagad jāsakatās to footeri, javien vēl kāds kko neatrod :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
player Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 (edited) ar opera un safari atverot tev tas footer teksts c 2007 eragi ir nobiidiijies vairaak pa kreisi salabo a un jaa nelieto px leito em draudziigaak lasiitaajiem marginus un paddingus arii visus ar em Edited July 26, 2007 by player Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 http://hg.oo.lv/?kat=products biznesmenis. vismaz tekstus sarakstiitu bez kljuudaam. kaut gan tas ir pilniigi vienalga. es atbalstu -'lai par tevi runaa tavi darbi'. bet nejau kad uztaisa uberkrutu savu lapu un klienta lapas ir tik tieshaam suuds. es labaak nemineeshu piemeerus..;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts