udens Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 man ir db kur viss kodeejums ir galiigaa... piem. Делаем оценку недвижимо�ти.Улица Л tas laikam ir krieviski kaut kas... lients \r\nMūsu klients, strauji augoša komp�nija, kura specializējas informatīvu izdevumu izdošan�, pied�v�jot sadarbības partneriem vismodern�kos risin�jumus un pakalpojumus, sakar� un shitaa raada latviskos burtus. db un arii pashas tabulas es saliku utf8 bet vecaa db bija latin1 pie mysql_query esmu uzlicis setname utf8 arii html ari ir utf8 jautaajums kaa lai dabuuu tos vecis db ieraxtus uz noraamlu kodeejumu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Izskatās, ka utf-8 teksts konvertēts divas reizes. Tb utf-8 iekš utf-8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rob Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Nus ir vienc risinājums kā forsēt datus būt iekš utf-8 triviāls gan bet tomēr. Uzreiz pēc SQL connecta izpildam SET NAMES 'utf-8' Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 rob, izlasi autora postu vēlreiz - viņš tur jau saka, ka tas tiek darīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 SET NAMES utf8 nebija īstais? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts