ViszinisA Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 ello es iisti nezinu, kuraa sadaljaa jaraksta, jo nava sadaljas Flash cik nu tiko izlasiiju, ieksh Flash datus var dabuut no servera caur php scriptu, kas atdod xml Q: a ir arii citi varianti neskaitot xml? p.s. visa lapa nebuus flash'aa, tikai augsheejaa dalja, kuraa ir dzimshanas dienas, vaarda dienas, datums un augsheejaa izveelne (taisu ieksh flash, jo negribu linku vietaa likt tizlas bildes) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 at = new LoadVars(); at.load("data.txt"); vai padod caur html fromu kaa linku. bet silti iesaku nenodarboties ar perversijaam un njemt XML. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViszinisA Posted July 20, 2007 Author Report Share Posted July 20, 2007 (edited) mkay tik un ta visdrizaak buutu njeemis XML, jo man e-books kuru lasu ir ar nosaukumu FlashAndXMLADevelopersGuide.chm vnk neko nezinu par flash! :) Edited July 20, 2007 by ViszinisA Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Varbūt tad sāc apgūt Flash pamatus, nevis jau uzreiz pie xml apstrādes ar flashu ķerties ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViszinisA Posted July 20, 2007 Author Report Share Posted July 20, 2007 nu labi, tas par to ka nezinu neko, bij domaats ka flash ar web neko bet likt rinkiitim skraidiit apkaart es maaku :p un man jau daudz arii nevajag - iemaciities, kaa izvietot textu, ko iedos php skripts, un uzlikt dazus linkus [viss pareejais buus bilde] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts