Jump to content
php.lv forumi

problēmas ar osCommerce


wingmanz

Recommended Posts

Varbūt kādam ir bijusi līdzīga problēma vai zin kas varētu būt vainas.

 

Veikalā ir 3 valodas. Ja apmeklētājs izvēlas kādu citu nevis defaulto valodu un pāriet uz citu sadaļu, browseris neatceras izvēlēto valodu, bet atmet uz defaulto. Problēma iespējams ir pie sesijām kaut kur, taču sessijas ir ieslēgtas. arī cache izmantošana. Nesaprotu kas vainas. Nēsmu īpaši advancēts php, tāpēc nezinu kas īsti par vainu.

 

Varbūt ir dzirdēts par kādu tamlīdzīgu gļuku osCommerce? Viņu officiālajos forumos neviens neko īpaši nezin. osC versijas 2.2

Link to comment
Share on other sites

Kur tiek glabāts valodas iestatījums ? Kukijā klienta pusē vai arī sesijas datos serverpusē ?

 

Ja pirmais variants, tad pārbaudi vai oscommerce vispār ņem vērā iestādīto valodas kukiju. Tur nu pašam būs jārokās pa kodu.

 

Ja otrais, tad atkal tas pats - pārbaudi kurā vietā tiek iesetota valoda un paskaties vai tiek ņemts vērā sesijas mainīgais, kas satur izvēlēto valodu.

Link to comment
Share on other sites

Ļoti vispārēji.

 

Nu es skatos sesijās nesaglabājas tā valoda, kas tiek izvēlēta, bet gan tā ar id 1. tapēc arī droši vien nemainās. Tomēr es nevaru atrast, kur tiek pierakstīta sesijām informācija par valodu izvēli. Sesijas glabājas datubāzē.

 

Kāds nav pazīstams ar osCommerce šeit un nevar pateikt kur tiek pievienota valodu info sesijām. ar valodām saistītajos failos nevaru atrast un arī sesiju funkciju failos nē. :/

Link to comment
Share on other sites

nu kukkiji katrai lapai darbojas. sesijas darbojas katrā lapā. taču languge neierakstās. Jo katrā lapā kaut nomainu valodu un refreshoju valodas dati paliek nemainiigi.

Link to comment
Share on other sites

Cik atceros, osCommerce valodas iestatījumu primāri ņēma no defaultā pārlūka valodas iestatījuma. Labi ļaudis ir pacentušies izveidot kontribūciju, kas saglabājot cepumus lietotāja galā, ļauj saglabāt izvēlēto valodu. Diemžēl patlaban nespēju atcerēties ne nosaukumu, ne meklēšanas kritērijus, pēc kā viņu uzgāju. Parocies osCommerce Contributions sadaļā.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...