Jump to content
php.lv forumi

Kreditkarsu pienemsana


dmitriy

Recommended Posts

Labvakar, mani interese, vai Latvija nav bankas, kura varetu but starpnieks naudas sanemsana. Mani interese kaut kas lidzigi HansaLink (bet tas tikai Hansabankas lietotajiem), vai 2checkout.com (tas ir apmeram kas vajadzigs, bet vienkarsi vini atrodas arzemes, bet man ir vajadzigi LVR), kas stradatu ar VISA, Master Card, American Expr un varetu apstradat manu juzeru ievadito informaciju.

Kaut kur redzeju/dzirdeju ka Nordea (vai Nordlb :) ) ar to nodarbojas, bet nezinu.

Paldies par palidzibu.

Edited by dmitriy
Link to comment
Share on other sites

Guest Zigis

Latvijā vēl ir http://www.nordea.lv/sitemod/default/index.aspx?pid=85612

 

Man ir līdzīga problēma, tikai gribu maksājumus pieņemt ārzemēs (USA). Ko iesakāt no USA merchantservisiem? Normāls amerikānis, ieraugot konta izrakstā Latvijas banku, kritīs panikā. Man gandrīz bija ideja aizbraukt uz kādu latviešiem draudzīgu valsti (Īriju?), kur atvērt kontu, un tālāk visus maksājumus pieņemt ar Paypal. Taču speciāli kaut kur dzīties arī īsti negribas. :(

Edited by Zigis
Link to comment
Share on other sites

moneybookers, ir strādāts ar šito..

 

PS: joku par LVR konta izrakstu nesapratu.. Ja tu maksā nodokļus, deklarējies un cit figņa, tad nav nekādas starpības. Paņem jebkuru stabilas bankas kontu un aidā.

Link to comment
Share on other sites

Guest Zigis

Iestāsti to amerikāņiem un viņu bankām. Latvija joprojām tiek uzskatīta par kaut kādu 3. pasaules valsti. Īpaši nepalīdz arī tas, ka State Department mājaslapā ir ievietots aicinājums uzmanīties no Latvijas e-krāpniekiem. To man amīši vienmēr bāž acīs, kad prasu, kāpēc tik s*** attieksme.

Edited by Zigis
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...