iall Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 (edited) Hello! ;) Mani interesē viena lieta ,nav gluži ar php saistīts (nūū ,mazliet ir :D)! Tātad - kur portāli kā Diablo.lv , Zparks.lv dabūn tādus skriptus jeb cms!? Abi izskatās uz vienu šniti ,traks meties :D Izskatās tiešām stipri līdzīgi ,sit mani nost ,tikai izkārtojums mazliet savādāks! Lūk pat bildes - No zparks.lv , No diablo ! Bet mistiski kautkā stāv uz saites.lv tād Diablo.lv "iesaitēt" bilde,drošvien esmu stulbs kā zābaks ,tapēc droši vien ,ka atkal kautko jaucu :D Edited May 23, 2007 by iall Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Par to cms nezinu (kaut gan domāju, ka tur netiek vienādi izmantoti), bet tā bilde vienkārši ir "officiālā" Saites.lv iesaitēšanas bilde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
king999 Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Un cik par DIablo zinu, tad tur ir tas pats cilvēks, kas Gamez, Bott un m79 lapu veidojis Link to comment Share on other sites More sharing options...
iall Posted May 23, 2007 Author Report Share Posted May 23, 2007 Skaidrs :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldis Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 nu tachu.. normaalaas lapaas k-kaadu open-source vai free CMS sisteemu gruuti atrast! :) Vienmer ir pasuutiits kaadam gudram koderim.. kas taisa koda gabalus lapai.. un dizaineri.. kas uztaisa imidzhu.. :) Mazaaka meroga lapaam.. koderim biezhi vien jaataisa arii dizains.. :) Ja man pasuuta maajas lapu.. nevienu gatavo CMS nekad nelieku.. :) uztaisu peec vajadziibaam.. kaa vajag pats! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 zparks lieto mediaparka insite, protams maksas produkts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts