Edds Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Izmantoju tip šo (negribu visu kodu pārkopēt tāpēc postēju linku uz forumu: http://tblatvia.bmx.lv/index.php?showtopic=248 ) multilanguage veidu... Viena lieta es gribu lai tie lietotāji kuri nav ielogojušies/viesi varētu manīt valodu arī - tip sesijas jāzimanto, bet es nezinu kā... Ā un vēlveins, kad nomaina valodu lai nevbis redirectē uz index.php, bet uz to lapu kuru tajā momentā skatās... Zinu, ka jums nepatīk palīdzēt sakarā ar trakeriem, bet es to ļoti novērtētu... Liels paldies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 IMHO, samaksā kādam lai uztaisa, a to būs baigi ilgi jāstāstā... Bet nu īsumā: set_lang.php session_start(); $langid = $_POST['langid']; // check lang ... // save $_SESSION['current_lang'] = $langid; // Redirect header('Location: '.$_SERVER['HTTP_REFERRER']); Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldis Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Ilgaak buutu staastiit kaa samekleet i-netaa.. esmu uzskrejis daudz shitadiem tutorialiem virsuu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iall Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Ilgaak buutu staastiit kaa samekleet i-netaa.. esmu uzskrejis daudz shitadiem tutorialiem virsuu :) Tad parādi cilvēkam ja jau esi daudziem virsu "uzskrējis" :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts