esctm Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Nu tad taa ideja pavisam vienkaarsha un manupraat saprotama: es gribeetu uzinaat kodinju kaa es varu piemeeraam, nosleept lapas adrresi pret citu piemeeram ja mna ir taada lapa www.mypage.lv/e107_plugins/forum un es negribu lai kaads uzinaatu ka man e107 web scripts , tapeec gribeetos nomainiit uz www.mypage.lv/forums P.S ja juus domaajat vnk iznest fpruma mapi no e107_plugins uz www nejies cauri php nenjems pretii, vismaz man taa ir`a :( please HELP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Nu, bet ja viss slēpjas tajā, ka negribi, lai uzzina, ka lieto to CMS, tas neko nedos ;) Takš bildes, skini, mainīgo nozaukmi etc. Tas, kas būs lietojis to e107 tāpat atpazīs viņu, lai arī kāda adrese būtu tavam forumam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted April 29, 2007 Author Report Share Posted April 29, 2007 Nu, bet ja viss slēpjas tajā, ka negribi, lai uzzina, ka lieto to CMS, tas neko nedos ;)Takš bildes, skini, mainīgo nozaukmi etc. Tas, kas būs lietojis to e107 tāpat atpazīs viņu, lai arī kāda adrese būtu tavam forumam :) Lab ,velti nespamosim :P Vnk ja zini saki , nevis maaci es zinaashu kas un kaa, starp citu bik jau esmu paarveidojis un nemaz tik viegli atpaziit nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 url rewriting Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted April 29, 2007 Author Report Share Posted April 29, 2007 url rewriting Hm nu vareetu meiginaat , bet vai e107 nenojugsies? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
peehaa Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 kāpēc gan e107 jūgties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts