western Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Man ir (Invision Power Board v2.2.1) forums.Servers ir uzinstalēts uz mana PC(Apache 2.2.4 , MYSQL 5.0.37, PHP 5.2.1, PHPMyAdmin-2.10.0.2) Šādu kļūdu rāda kad admin paneli gribu izveidot jaunu kategoriju,vai rediģēt esošo. Varbūt kāds zin kur ir problēma,un kā to labot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Un vairāk nekāds outputs nebija ? Kverija damps vai kas tāds ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
western Posted April 11, 2007 Author Report Share Posted April 11, 2007 (edited) Nē,tikai šis Edited April 11, 2007 by western Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 (edited) Uzprasi vinju Suportam ;) (Tas tachu ir maksas produkts....) P.S. nesmu petijis, bet paskaties kaadai Mysql Versijai shamais domaats (tapat papeeti kuram PHP) .... edit: aa laikam ir gan gan (4 un 5 vers ....).... Edited April 11, 2007 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Moška tev nepilnīga datubāze. Iztrūkst kāda tabula vai kas tāds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
western Posted April 11, 2007 Author Report Share Posted April 11, 2007 Nu nevarētu būt,istalējot IPB šams pats tabulas izveido.Un interesanti ka viss pārejais darbojas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 zvani suppotam: pa ko galu galā tu maksāji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Man kaut kā liekas, ka IPB db error gadījuma vajadzēja izdod arī kaut kādus dampus. Paskaties vai konfigurācijā nevar pamainīt kļūdu "runātīgumu". PS. Bet tiešām - griezies taču pie supporta. Tu taču lieto IPB legāli, vai ne ? :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
western Posted April 11, 2007 Author Report Share Posted April 11, 2007 Tikko viņu forumā piereģistrējos,paskatīšos varbūt tur kaut kas par to rakstīts. Un vēl kas,Angļu valoda nav tā stiprā puse,Tapēc tas druscīt sagādā problēmas. Godīgi sakot es pircis neesmu.Tapēc suporti šoreiz atkrīt. šis forums stāv uz mana PC un nav palaists tīklā,vēlos tikai sākumā šamo apgūt un izveidot.Un tad jau var domāt par lielākām lietām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts