andrisp Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Nu frontpage ir programma, kas gjeneree tos "kodinjus", ko sauc par html un css, bet shii programma to dara diezgan nekvalitatiivi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragon666 Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 Nuja , bet perspektivi man butu izdevigak taisit taur forntapge jo no time kodinjiem es neko nesparotu :D Nenu labi pienjemsim man vajaga weba tabulas tur , nu ka paristi visos webos ir tabula un tur ieksa kautkas ir ierakstits ;) Es tipo atradu ka var uztiasit to tabulu bet nesparotu ka vinju var palielinat u.t.t Luk tie kodi: <body> <table border="1px" cellspacing="5px" cellpadding="10px"> <tr> <td colspan="3"><h5>Virsraksts</h5></td> </tr> <tr> <td><p>2.rinda 1.kolonna</p></td> <td rowspan="2"><p>2.rinda 2.kolonna</p></td> <td><p>2.rinda 3.kolonna</p></td> </tr> <tr> <td><p>3.rinda 1.kolonna</p></td> <td><p>3.rinda 3.kolonna</p></td> </tr> </table> </body> Bet man nau zinasanas ka vinju palielinat un uztiasit to tabulu savadak , ka man gribetos ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
march Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Tagad nu gan visās lapās neizmanto tabulas. To izmērus var mainīt pieliekot atribūtus width="111" vai height="111", vai arī ar css pieliekot atribūtu style="width:111px; height:111px" . Protams var rakstīt citus izmērus, ne tikai 111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragon666 Posted April 6, 2007 Author Report Share Posted April 6, 2007 ai es idomaju ka panjemsu to pasu php-fusion un viss ;) uztaisisu apmerma kadu web man vajaga un tad saksu pa druska pa druska apgut visas tas steles ... kr4 paldies jums ka meginajat man palidzet ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
localhero Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Te ir liis materiāls. http://www.liis.lv/webgramata/temas/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts