iluzz Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 (edited) es nez vai ir tada pamaciba bet ja ir kads nevar pateikt kur rakstits ka izweidot wap majaslapu preks mob interneta :D LV vai ari ENG pamaciba :D bet ja nu tur ir jasledz kautkads ligums ar tiem operatoriem L.M.T tele2 u.t.t tad varat neteikt :D ???? paldies CERAMS KA MAN KADS PALIDZES Edited March 7, 2007 by iluzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 1) Nav jāslēdz nekādi līgumi :) 2) http://www.google.lv/search?hl=lv&q=wml+tutorial 3) Pieturzīmes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzz Posted March 7, 2007 Author Report Share Posted March 7, 2007 liels liels paldies :D :D topiku var slegt ciet :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exzo Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Kapēc čakarēties ar murgaino WML, ja mūsdienās visi kautcik normāli mobilie brīnišķīgi saprot XHTML? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stopp Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Tāpēc, ka XHTML lapas parasti ir tik pārsātinātas ar visādiem smukumiem, ka dirst gribas. WML sniedz pašu galveno - linkus, tekstu un pat bildītes parādīt var. Ko vēl vairāk vajag 3x4cm lielā ekrānā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Stopp, by nature XHTML nav pārsātināts, bet dod lielākas iespējas izvērsties. Tas, ko tu liksi tur, būs atkarīgs tikai no tevis paša. Protams, es nesaku, ka wml ir slikti :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
4e4en Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Bet WML grib striktu struktūru, ja kautkas nebūs pareizi, kaut vai & vietā būs &, tad cilvēks var iet un apdirsties, uz telefona lapu nerādīs.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stopp Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Tas ir atkarīgs no pārlūka. Mans Benq-Siemens ver vaļā arī kļūdainu kodu, kamēr SonyEricsson never vaļā lapu un bļauj pat tad, ja <a> tags nav iekš paragrāfa <p>. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts